Kdz EreÄŸli Haber - Eregli FM Gazetesi

ÇATUROĞLU ESNAFLA BULUŞTU

ÇATUROĞLU ESNAFLA BULUŞTU

Zonguldak ve ilçelerinde seçim çalışmalarını doludizgin sürdüren AK Parti Zonguldak Milletvekili Adayı Faruk Çaturoğlu, Ereğli ilçesi Devrim Bulvarı üzerinde bulunan esnafları ziyaret ederek, sorun ve isteklerini dinledi.

 

Ä°LGÄ° Ä°LE KARÅžILANDI

Beraberinde AK Parti Kdz. Ereğli İlçe Başkanı M. Fatih Çakır, İl Genel ve Belediye Meclis Üyelerini yanı sıra kalabalık bir partili grubu ile Ereğli İlçesi Devrim Bulvarını gezen Çaturoğlu esnaflar tarafından sevgi seli ile karşılaştı.

Cadde üzerine bulunan esnafları tek tek ziyaret eden ve “hayırlı iÅŸler” temennisini ileterek,  7 Haziran seçimleri için destek isteyen ÇaturoÄŸlu’na, esnaflarda çay ve çeÅŸitli ikramlarda bulundu.

 

TEK TEK NOT ALDI

Esnafların ekonomik, kültürel ve sosyal olarak EreÄŸli’ye kazandırılması gereken taleplerini de tek tek not alan ÇaturoÄŸlu,  “Esnaflar bizim en çok önemsediÄŸimiz kesimdir. Ticaretin, ekonominin olmazsa olmazı esnaflardır. Esnafımızın sorunlarını meclise taşımak için dosyalarımızı, raporlarımızı hazırlamaya baÅŸladık.  Toplumda önemli bir yeri ve karşılığı bulunan esnafların sorunları bizim sorunumuzdur. Ãœzerimize ne düşüyorsa yapacağız”  Ä°fadelerini kullandı.

Ä°ki saati aÅŸkın zamanını Devrim Bulvarı üzerinde bulunan esnaflara ziyaretlere ayıran ÇaturoÄŸlu buradan diÄŸer programlara katılmak üzere diÄŸer partililer ile birlikte ayrıldı. 

WHATSAPP Ä°HBAR HATTI 24-12-2019

gülücük0
hayran0
şaşkın0
üzgün0
kızgın0
  • EreÄŸli FM Mobil Uygulamalarımız Yenilendi!
    Hemen Deneyin!
İlk Yorumu Siz Yazın!
Yorum Yazın

Canlı Radyo