Kdz EreÄŸli Haber - Eregli FM Gazetesi

Öğrenciler Şehitliğe Giderek Dua Etti

Öğrenciler Şehitliğe Giderek Dua Etti

Zonguldak Uzun Mehmet Ä°lkokulunda eÄŸitim öğretim gören bazı Roman öğrenciler, Zonguldak ÅžehitliÄŸine giderek dua etti. 

Zonguldak Uzun Mehmet Ä°lkokulunda eÄŸitim öğretim gören Roman öğrenciler, derste konu olarak iÅŸledikleri Çanakkale Zaferi’nden etkilenince öğretmenlerinden Zonguldak ÅŸehitliÄŸini ziyaret edip dua etmek istediklerini söyledi. Bunun üzerine Ã¶ÄŸrenciler, okul idaresi ve Ä°l Milli EÄŸitim Müdürlüğü tarafından ÅŸehitliÄŸe getirildi.

Åžehitlikte çok duygulanan Roman öğrenciler, ellerini açıp dua etti. 

Okul müdürü Bülent Aydemir, yaptığı açıklamada, öğrencilerin talebi doÄŸrultusunda ÅŸehitliÄŸi ziyaret ettiklerini belirterek "Öğrencilerimizle 18 Mart Çanakkale Zaferi konularını iÅŸlediÄŸimizde bu zaferin ne kadar önemli olduÄŸunu anladılar. Zonguldak’ta ÅŸehit mezarlığının olduÄŸunu öğrenince de ÅŸehitliÄŸi ziyaret etmek istediler" dedi. 

Ä°l Milli EÄŸitim Åžube Müdürü Ä°brahim Köksal da  Roman öğrencilerinin her zaman olduÄŸu gibi duyarlı bir davranışta bulunduÄŸuna iÅŸaret ederek "ÅžehitliÄŸimizi ziyaret ederek vatan uÄŸruna canlarını feda eden aziz ÅŸehitlerimize dua ettiler. Bayrak sevgisinin, vatan sevgisinin ne kadar önemli olduÄŸunu ve canlarını bizler için feda eden aziz ÅŸehitlerimizin emaneti bayrağımıza her zaman sahip çıkacaklarını gösterdiler” ifadesini kullandı. 

WHATSAPP Ä°HBAR HATTI 24-12-2019

gülücük0
hayran0
şaşkın0
üzgün0
kızgın0
  • EreÄŸli FM Mobil Uygulamalarımız Yenilendi!
    Hemen Deneyin!
İlk Yorumu Siz Yazın!
Yorum Yazın

Canlı Radyo