Kdz EreÄŸli Haber - Eregli FM Gazetesi

MUHALEFET!.

MUHALEFET!.

EreÄŸli Belediye Meclisinde önergesi kabul edilmeyen CHP, meclis toplantısı sonrası açıklama yaptı. CHP, Belediye BaÅŸkanının, “Biz sadece Avrupa 3.olan takımı deÄŸil, Çayırlı Ortaokulu ve sportif baÅŸarı gösteren her sporcuyu Eylül ayında ödüllendireceÄŸiz. Bunun hazırlığını yaptık.Bugün ki hayır’ın nedeni bu " ifadelerine  raÄŸmen meclis sonrası açıklama yapıp ödül üzerinden siyaset yaptı. Aynı CHP, Kabotaj Bayramında Ä°stanbul saldırısı nedeniyle  Liman BaÅŸkanlığı ve Kaymakamlıkça iptal edilen deniz eÄŸlencelerinden de  belediyeyi sorumlu tuttu!.

 

EreÄŸli Belediyesi’nin Temmuz Ayı OlaÄŸan Meclis Toplantısı’nda, CHP’li Meclis Ãœyeleri’nin, Avrupa 3’üncüsü olan Merkez Anadolu Lisesi Kız Futbol takımının ödüllendirilmesi yönünde Meclis’e verdiÄŸi önergenin AK Partili üyelerce reddedildiÄŸini belirterek AK Partili üyelerin, baÅŸarıyı göz ardı ettiklerini iddia etti.

Oysa CHP verdiÄŸi önerge de Türkiye Åžampiyonu olan Çayırlı Ortaokulunu göz ardı etmiÅŸti. Reddedilen önergeye iliÅŸkin BaÅŸkan Uysal’ın  “Biz sadece Avrupa 3.olan takımı deÄŸil, Çayırlı Ortaokulu ve sportif baÅŸarı gösteren her sporcuyu Eylül ayında ödüllendireceÄŸiz. Bunun hazırlığını yaptık. Bunun için zaten ödül vereceÄŸimiz için hayır deniliyor. Biz ilgili takımımızın belediye ziyaretlerinde bunu kendilerine bizzat bildirdik. “ ifadelerine raÄŸmen meclis sonrası yazılı açıklama yapılması siyasetin gereÄŸi (!.) olarak yorumlandı.

Önder Gazetesinde yayınlanan habere, Beden EÄŸitimi Öğretmeni rumuzu ile yapılan “Bizi siyasetinize alet etmeyin lütfen.SaÄŸolsun belediye baÅŸkanımız bu süreçte bizi hiç kırmadı. Kendisini ziyaretimizde Eylül ayında sadece bizim takım deÄŸil, çayırlı ve ortaokulu ve baÅŸarılı sporcuları ödüllendireceÄŸi nin sözünü zaten bize verdi.” yorumu dikkat çekti.

KABOTAJ’DA SÄ°YASETE ALET EDÄ°LDÄ°.

CHP Ä°lçe BaÅŸkanı Sertan Ocakcı, EreÄŸli Belediyesi’nin 1 Temmuz Kabotaj ve Denizcilik Bayramı etkinliklerini iptal ettirdiÄŸini iddia etti, yapılanan ise yanlış olduÄŸunu bildirdi.

Ocakcı, açıklamasında, etkinliklerinin belirtilenin aksine ’terör olayları’ nedeniyle iptal edilmediÄŸini öne sürdü. Liman BaÅŸkanlığı ve Kaymakamlıkça iptal edilen deniz eÄŸlencelerinden de belediyeyi sorumlu tuttu!.

WHATSAPP Ä°HBAR HATTI 24-12-2019

gülücük0
hayran0
şaşkın0
üzgün0
kızgın0
  • EreÄŸli FM Mobil Uygulamalarımız Yenilendi!
    Hemen Deneyin!
İlk Yorumu Siz Yazın!
Yorum Yazın

Canlı Radyo