Kdz EreÄŸli Haber - Eregli FM Gazetesi

MAÇ “AKM’DE”…

MAÇ “AKM’DE”…

KırÅŸehir ValiliÄŸi Ä°l Spor Güvenlik Kurulu tarafından alınan karar doÄŸrultusunda, KırÅŸehir ile Karadeniz EreÄŸli Belediyespor takımları arasında oynanacak BAL Ligi karşımasında Karadeniz EreÄŸli Belediyespor taraftarının stada alınmaması, “EreÄŸli’yi” harekete geçirdi. Takıma manevi destek veren 12’nci Adam, maçı dev ekranda birlikte izleyecek.


Temsilcimiz EreÄŸli Belediyespor, ligin 20 haftasında yakın takipçilerinden KırÅŸehir Belediyespor’la KırÅŸehir deplasmanında mücadele edecek. EreÄŸli Belediyespor’un ÅŸampiyonluk iddiasını sürdürebilmesi için mutlak 3 puan hedefiyle çıkacağı karşılaÅŸmanın farklı sonuçlanması, üst sırların tümüyle deÄŸiÅŸmesine yol açacak.
Ligin kaderini büyük oranda etkileyecek KırÅŸehir - EreÄŸli karşılaÅŸması 25 Åžubat Pazar günü saat 14.00’de 7 bin 500 kiÅŸi kapasiteli KırÅŸehir Ahi Stadı’nda oynanacak. KarşılaÅŸmayı Gürcan Hasova, Selçuk Alagöz, Eren Türk Hakem üçlüsü yönetecek.
BÖYLE YASAK MI OLUR!
KırÅŸehir ValiliÄŸi Ä°l Spor Güvenlik Kurulu tarafından alınan karar, kritik maçın adeta önüne geçti. Karadeniz EreÄŸli Belediyespor’a gönül veren bir taraftarın sosyal medyada yaptığı paylaşımları ’esas’ alan kurul, EreÄŸlili taraftarları ’güvenlik’ gerekçesi ile stada almama kararı aldı.
EreÄŸli kanadında ÅŸaÅŸkınlık yaratan karar sonrası sosyal medyada, “taraftarı potansiyel suçlu gibi gören, bir kaç kendini bilmezin sosyal medya paylaşımını bahane eden ve sürekli olarak sevdamıza yasaklar koymaya çalışan zihniyeti kınıyor ve Ä°nsan Hakları Evrensel Bildirgesi’nin 13. Maddesini hatırlatıyoruz. Herkesin bir devletin toprakları üzerinde serbestçe dolaÅŸma ve oturma hakkı vardır” denildi.
ÇAÄžRI YAPTILAR… MAÇ AKM’DE..!
Bunun üzerine harekete geçen Ereğlili taraftarlar, gönül verdikleri takıma manevi destek vermek için kolları sıvadı. Genç Ereğlililer Taraftar Grubu Liderleri Burhan Önder, sosyal medyada yaptığı çağrıda, şöyle dedi:
“KırÅŸehirspor-Kdz EreÄŸli Belediyespor maçını AKM Nikah Salonu’nda canlı yayın ile izleyeceÄŸiz. Tüm taraftarlarımıza duyurulur. Sevdaya kimse engel olamaz. Haydi aslanlarım EreÄŸli sizinle, dualarımız sizinle ...#saat 14:00 de ordayız.”

WHATSAPP Ä°HBAR HATTI 24-12-2019

hayran1
gülücük0
şaşkın0
üzgün0
kızgın0
  • EreÄŸli FM Mobil Uygulamalarımız Yenilendi!
    Hemen Deneyin!
İlk Yorumu Siz Yazın!
Yorum Yazın

Canlı Radyo