Kdz EreÄŸli Haber - Eregli FM Gazetesi

Türkiye’nin iki elması Zonguldak’ta buluşuyor

Türkiye’nin iki elması Zonguldak’ta buluÅŸuyor

17-22 Mayıs 2016 tarihlerinde; “Karaelmas” diyarı Zonguldak, Türkiye’nin “beyaz elmas”ı pamuÄŸun anavatanı “Adana Ceyhan Günleri”ne ev sahipliÄŸi yapacak.

 

Türkiye’nin lezzet diyarı Adana’nın zengin mutfağının eÅŸsiz ürünlerinin sunulacağı “Adana Ceyhan Günleri” için Karaelmas diyarı Zonguldak’ta hazırlıklar yoÄŸun bir ÅŸekilde devam ediyor. Kentin çeÅŸitli noktalarındaki reklam panoları etkinlik duyuruları ile süslendi.

 

ZONGULDAK’TA BÄ°R Ä°LKE Ä°MZA ATILIYOR

17-22 Mayıs 2016 tarihlerindeki “Adana Ceyhan Günleri” etkinliÄŸi ile Zonguldak’ta bir ilke daha imza atılıyor. “Karaelmas” diyarı ile “beyaz elmas”ın ilk defa buluÅŸmasını saÄŸlayacak olan bu etkinliÄŸe Zonguldaklıların büyük ilgi göstermesi bekleniyor.

 

GENEL BAÅžKAN’DAN ZONGULDAKLILARA AÇIK DAVET

Zonguldak’ta gerçekleÅŸtirilecek olan etkinliÄŸi düzenleyen Adana Ceyhan Doruklular Kültür ve Dayanışma DerneÄŸi Genel BaÅŸkanı Meryem Abatay Uyan, “Biz bugüne kadar ülkemizin çeÅŸitli merkezlerinde etkinliÄŸimizi gerçekleÅŸtirdik. VatandaÅŸlarımızın yoÄŸun ilgi gösterdiÄŸi etkinliklerimizin tekrarı için yoÄŸun talepler gelmektedir. Zonguldak bizim için çok farklı. Bize Zonguldak’tan da istekler geliyordu. Zonguldak Türkiye’nin karaelmas diyarıdır. Adana’da Türkiye’nin en güzel pamuÄŸunun yetiÅŸtiÄŸi beyaz elmas diyarıdır.  17-22 Mayıs 2016 tarihleri arasında Zonguldak’ta ülkemizin iki elmasını bir araya getireceÄŸiz. Böylesine önemli bir olaya,  “Adana Ceyhan Günleri” etkinliÄŸimize tüm Zonguldaklıları davet ediyorum. Geliniz, güzel Türkiye’mizin lezzetler diyarı Adana’nın yöresel lezzetlerini birlikte tadalım.” Dedi.

 

AÇILIÅž TÖRENÄ° 17 MAYIS SALI GÃœNÃœ           

Zonguldak Esas 67 burda AVM yanındaki “Adana Ceyhan Günleri” etkinliÄŸi 17 Mayıs 2016 Salı günü saat 11.00’de gerçekleÅŸtirilecek olan açılış töreni ile start alacak.

WHATSAPP Ä°HBAR HATTI 24-12-2019

gülücük0
hayran0
şaşkın0
üzgün0
kızgın0
  • EreÄŸli FM Mobil Uygulamalarımız Yenilendi!
    Hemen Deneyin!
İlk Yorumu Siz Yazın!
Yorum Yazın

Canlı Radyo