Kdz EreÄŸli Haber - Eregli FM Gazetesi

KIZ KARDEŞİNİN KAÇIRILDIĞINI İDDİA ETTİ, DEHŞET SAÇTI!

KIZ KARDEŞİNİN KAÇIRILDIĞINI İDDİA ETTİ, DEHŞET SAÇTI!

-CİNAYET- www.ereglifm.com.tr -BÖLGENİN NABZI-


Kastamonu’nda 17 yaşındaki çocuk, kız kardeÅŸini kaçırdıklarını öne sürdüğü baba ile oÄŸluna kurÅŸun yaÄŸdırdı. Silahlı saldırıda baba hayatını kaybetti, oÄŸlu ise ağır yaralandı. 
Edinilen bilgiye göre, TaÅŸköprü ilçesine baÄŸlı Alatarla köyünde bir süre önce kızlarının kaçırıldığı iddiası ile Kendir ailesine husumet besleyen Atasoy ailesinden küçük oÄŸul 17 yaşındaki E. Atasoy, pazar kurulan Alatarla köyünde Kendir ailesinin pazara gelmesini bekledi. E. Atasoy, Kendir ailesinin 41 EZ 347 plakalı otomobil ile pazara girdiÄŸi sırada yanında bulunan silahla araca kurÅŸun yaÄŸdırdı. KurÅŸunlar, otomobile ve araç içerinde bulunan Halil Kendir ile oÄŸlu Ä°zzet Kendir’e isabet etti. Silahlı saldırı sonucu Halil Kendir olay yerinde hayatını kaybederken, oÄŸlu Ä°zzet Kendir (43) ise olay yerine çaÄŸrılan 112 Acil Servis ekiplerince Kastamonu Devlet Hastanesine sevk edildi.
YoÄŸun bakım ünitesinde tedavisi devam eden ve ameliyata alınan Ä°zzet Kendir'in başına isabet eden kurÅŸun çıkartılamazken, hayati tehlikesinin ise devam ettiÄŸi öğrenildi. 
Olayın ardından kaçan E. Atasoy ise jandarma trafik ekiplerince olayda kullanılan silah ile birlikte yakalandı. E. Atasoy, ardından gözaltına alınarak karakola götürüldü. 
Cumhuriyet savcısının ve olay yeri inceleme ekiplerinin incelemesinin ardından Halil Kendir'in cenazesi, TaÅŸköprü Devlet Hastanesine kaldırıldı. Olayla ilgili soruÅŸturma devam ederken, kaçırıldığı iddia edilen kızın reÅŸit olduÄŸu ve rızasının da bulunduÄŸu belirtildi. 

WHATSAPP Ä°HBAR HATTI 24-12-2019

gülücük5
şaşkın1
hayran0
üzgün0
kızgın0
  • EreÄŸli FM Mobil Uygulamalarımız Yenilendi!
    Hemen Deneyin!
İlk Yorumu Siz Yazın!
Yorum Yazın

Canlı Radyo