Kdz EreÄŸli Haber - Eregli FM Gazetesi

KARAYOLLARI BÖLGE MÜDÜRÜ EREĞLİ’DE..

KARAYOLLARI BÖLGE MÃœDÃœRÃœ EREÄžLÄ°’DE..

AK Parti Zonguldak Milletvekili Faruk Çaturoğlu ve Ereğli Belediye Başkanı Hüseyin Uysal, Karayolları 15.Bölge Müdürü Hüsamettin Özendi ile ilçenin ulaşım sorunlarını yerinde inceleyerek, yapılacak çalışmaları belirlediler.

Kdz.EreÄŸli Belediye BaÅŸkanı Hüseyin Uysal, ilçenin Gülüç-Kepez yolu baÅŸta olmak üzere yaÅŸadığı ulaşım sorunlarına iliÅŸkin, AK Parti Zonguldak Milletvekili Faruk ÇaturoÄŸlu ve Karayolları Bölge Müdürü Hüsamettin Özendi’yi, EreÄŸli’de ağırlayarak yaÅŸanan sorunlar ve çözüm önerileri konusunda yerinde  bilgilendirdi.

AK Parti Zonguldak Milletvekili Faruk Çaturoğlu, Karayolları Şantiyesinde Karayolları Bölge Müdürü Hüsamettin Özendi, Kdz. Ereğli Belediye Başkanı Hüseyin Uysal, ilgili müdürler ve ulaşım sorunu yaşayan güzergahtaki mahalle muhtarlarının da katılımıyla yaklaşık 1 saat bir toplantı gerçekleştirdi.

Yapılan toplantıda, Gülüç-Kepez Karayolu başta olmak üzere, yaşanan bazı sorunların ilgili yasa ve mevzuatlar çerçevesinde nasıl çözüme kavuşturulacağı ve yapılacak çalışmalar ele alındı.

YERÄ°NDE TESPÄ°T EDÄ°LDÄ°

Karayolları 15.Bölge Müdürlüğü görevine atandıktan sonra ilk kez EreÄŸli’ye gelen Hüsamettin Özendi’ye, yaÅŸanan sorunlar yerinde gösterilerek çözüm yolları konuÅŸuldu.

AK Parti Milletvekili Faruk Çaturoğlu ve Belediye Başkanı Hüseyin Uysal, Özendi ve beraberindekilerle önce Hastane ve Terminal Kavşağı inşaatında incelemelerde bulunup ardından Gülüç-Kepez Karayolunda yapılacak cepler, yan yol çalışmaları ve giriş-çıkış sorunlarını yerinde incelediler.

BAŞKAN UYSAL: YERİNDE TESPİT ÇOK ÖNEMLİYDİ..

Yapılan incelemeler hakkında bir deÄŸerlendirmede bulunan EreÄŸli Belediye BaÅŸkanı Hüseyin Uysal; “Gülüç-Kepez yolunda, özellikle Kışla, Elmatepe ve Kepez bölgesinde ulaşım noktasında bölge insanımızın yaÅŸadığı sorunları uzun zamandır çözmek için biz belediye olarak üzerimize düşeni yaptık. Ancak, bizimde mevzuat gereÄŸi yapacaklarımız sınırlı kalıyordu. Milletvekilimiz Faruk ÇaturoÄŸlu’na teÅŸekkür ediyorum. Karayolları Bölge Müdürünü EreÄŸli’de ağırlayarak yaÅŸanan sorunları yerinde gösterdik. Bu yerinde tespit çalışmamıza ilgili güzergahtaki mahallelerimizin muhtarları da katılarak neler yapabilirizi hep birlikte ele aldık. Çok yararlı bir toplantı ve inceleme oldu. Ben 15. Karayolları Bölge Müdürümüze ve diÄŸer yardımcılarına da ayrıca yaÅŸanan sorunları aÅŸma noktasında gösterdikleri ilgi nedeniyle teÅŸekkür ediyorum” dedi. 

WHATSAPP Ä°HBAR HATTI 24-12-2019

gülücük0
hayran0
şaşkın0
üzgün0
kızgın0
  • EreÄŸli FM Mobil Uygulamalarımız Yenilendi!
    Hemen Deneyin!
İlk Yorumu Siz Yazın!
Yorum Yazın

Canlı Radyo