Kdz EreÄŸli Haber - Eregli FM Gazetesi

Karabükspor’da Ünal Karaman dönemi resmen başladı

Karabükspor’da Ãœnal Karaman dönemi resmen baÅŸladı

Süper Lig takımlarından Kardemir Karabükspor’da Ãœnal Karaman dönemi resmen baÅŸladı.


Teknik Direktör Ãœnal Karaman ile Metin Türker Tesisleri toplantı salonunda kulüp baÅŸkanı Mehmet Aytekin, futbol ÅŸube sorumlusu Erkan Özcan ve yönetim kurulu üyelerinin de katılımlarıyla gerçekleÅŸen tören ile 1,5 yıllık resmi sözleÅŸme imzalandı. 

Mehmet Aytekin: "Böyle bir yapılanmaya ihtiyacımız vardı" 
Ä°mza töreninde konuÅŸan Kulüp BaÅŸkanı Mehmet Aytekin, "Takımımızın geldiÄŸi noktada bir kan deÄŸiÅŸikliÄŸine gidelim dedik. Türk futbolunun simge isimlerinden biri Ãœmit Karaman hocamla 1,5 yıllık anlaÅŸma imzalıyoruz. Görev dağılımında Levent hocamızın da sportif direktörlüğü ile beraber görevine devam ettiriyoruz. Böyle bir yapılanmaya ihtiyacımız vardı. Bir kan deÄŸiÅŸikliÄŸine ihtiyacımız vardı. Bunu da Ãœmit hocam ile giderdiÄŸimize inanıyorum. Hedeflerimiz bu yıl alabildiÄŸimiz kadar puan alabilmek ve önümüzdeki senenin planlamasını yapmaktı. Ãœnal hocam da saÄŸ olsun bizi kırmadı. Hiçbir zorluk çıkarmadan ’Taşın altına ben de elimi koyarım varım’ dedi. Ä°nÅŸallah Levent hocamla beraber hep beraber el ele vererek Karabükspor’u bugünkü mevcut durumundan daha iyi yerlere getirmek için elimizden gelen gayreti göstereceÄŸiz. Allah utandırmasın" diye konuÅŸtu. 

Karaman: "Bizim amacımız gençliÄŸe hizmet" 
Teknik Direktör Ãœnal Karaman ise, "Yıllarca spor tarihi içerisinde hep sportif düzgün duruÅŸuyla tanınan ve sporda en zor iÅŸlerden birisi olan sözüne sadık bir kulüp diye anılmış. Fakat son dönemlere bakıldığı anda hem saha içi sonuçlar hem de diÄŸer tablolara bakıldığında biraz sıkıntılı durum söz konusu. Dolayısıyla ortada bir sorun var. Bizim amacımız gençliÄŸe hizmet. Bir hizmet teklif edildi. Bu hizmette biz de varız. Burada ateÅŸ varsa buyurun kardeÅŸim siz yanın diyemeyiz. SöndürebileceÄŸimiz kadar söndüreceÄŸiz. Bu iÅŸin içinde olacağız. SaÄŸ olsun Levent hocam özverili çalıştı ama bazen ÅŸartlar sizi farklı noktalara itebilir. Bu iÅŸini psikolojisi vardır. Biz psikolojine de galip gelmeye çalışacağız. Åžehrimizin göstereceÄŸi sizlerin göstereceÄŸi reaksiyon ile beraber tekrar bizlere bu görevi layık gördükleri için deÄŸerli baÅŸkanıma, yönetim kurulu üyelerine ve yine bizimle beraber olmaya devam edecek olan Levent hocama ve ekibine teÅŸekkür ediyorum. Ä°nÅŸallah her iki taraf için de hayırlı olur" diye ifade etti. 

Açıkgöz: "Ãœnal hocamın her türlü yanındayız" 
Genel menajerliÄŸe getirilen Levent Açıkgöz de, "Bundan sonra bizim için önemli olan her ÅŸey Karabükspor içindir. O yüzden de Ãœnal hocamın her türlü yanındayız. Elimizden gelen desteÄŸi var olduÄŸumuz sürece de sonuna kadar vereceÄŸiz. Ä°nÅŸallah hem hocam hem bizler için de Karabük için de hayırlı olur" ÅŸeklinde konuÅŸtu. 
Faal futbol yaÅŸamını tamamladıktan sonra 2000-2004 yılları arasında A Milli Futbol Takımı yardımcı antrenörlüğü görevinde bulunan Karaman, 2005 yılında Ãœmit Milli Takım teknik direktörlüğü görevine getirildi. 26 Eylül 2007’de Konyaspor’u çalıştırmaya baÅŸlayan Karaman, daha sonra MKE Ankaragücü, Adana Demirspor ve Åžanlıurfaspor’da görev yaptı.

WHATSAPP Ä°HBAR HATTI 24-12-2019

şaşkın1
gülücük0
hayran0
üzgün0
kızgın0
  • EreÄŸli FM Mobil Uygulamalarımız Yenilendi!
    Hemen Deneyin!
İlk Yorumu Siz Yazın!
Yorum Yazın

Canlı Radyo