Kdz EreÄŸli Haber - Eregli FM Gazetesi

VER ELİNİ FRANSA!.

VER ELÄ°NÄ° FRANSA!.

Sakarya’da düzenlenen Okullar arası Futbol Turnuvasında namaÄŸlup Türkiye Åžampiyonu olan EreÄŸli Merkez Anadolu Lisesi Kız Futbol Takımı için EreÄŸli Lisesi Önünde karşılama Tören düzenlendi.

Türk Åžampiyonu olarak büyük baÅŸarıya imza atan ve 29 Mayıs- 6 Haziran tarihleri arasında Fransa’da düzenlenecek olan Okullar arası Futbol Dünya Åžampiyonasında Türkiye’yi temsil edecek EreÄŸli Merkez Anadolu Lisesi Kız Futbol Takımı için EreÄŸli Lisesi Okul bahçesinde Okul Yöneticileri, Öğretmenler, Öğrenciler ve veliler tarafından Davul Zurna eÅŸliÄŸinde karşılama töreni düzenlendi. Okul Bahçesindeki Karşılama töreninde Tebrikleri kabul eden NamaÄŸlup Åžampiyon Kız Futbol Takımı Futbolcuları ve Hocaları, diÄŸer Öğrenci, Öğretmen ve Veliler ile birlikte davul zurna eÅŸliÄŸinde eÄŸlenerek ÅŸampiyonluÄŸu doyasıya kutladı.

 

ÃœLKEYÄ° TEMSÄ°L ETMENÄ°N GURURUNU YAÅžIYORUZ

Türkiye Åžampiyonu olarak Ãœlkeyi temsil etmenin gururunu yaÅŸadıklarını dile getiren Karadeniz EreÄŸli Merkez Anadolu Lisesi Müdürü Salih Çeliksoydan törende yaptığı konuÅŸmada, 29 Mayıs 6 Haziran arasında Fransa’da düzenlenecek olan ÅŸampiyonada Ãœlkeye ÅŸampiyon olarak dönmek istediklerini belirterek ÅŸunları ifade etti; ’’Okulumuz Genç Kızlar Futbol Turnuvasında Türkiye ÅŸampiyonu olmuÅŸtur. Ãœstelik hiç yenilmeden, namaglûp ÅŸekilde olduk. Allah izin verirse inÅŸallah 29 Mayıs 6 Haziran arasında Fransa’ya gidiyoruz. Ä°nÅŸallah orada da Avrupa ÅŸampiyonu oluruz. Tabi burada baÅŸta öğretmenlerimiz Serkan Bey, Ogün bey ve Hakan bey ile tüm kızlarımızı kutluyorum, baÅŸarıların devamını diliyorum.’’dedi.

 

SİNAN, ŞİMDİ ÜZERİMİZDE DAHA AĞIR BİR YÜK VAR

Beden Öğretmeni Ogün Sinan ise yüklerinin Türkiye ÅŸampiyonluÄŸunun ardından 29 Mayıs, 6 Haziran arasında Fransa’da düzenlenecek olan turnuvada omuzlarındaki yükün biraz daha ağırlaÅŸtığını söyledi. Sinan sözlerini şöyle sürdürdü;’’Biz de burada olan herkese, beden eÄŸitimi zümresi olarak çok teÅŸekkür ederiz. Okul idaremize, bütün öğretmenlerimize, okulumuzun çalışan tüm fertlerine çok teÅŸekkür ederiz. Ödüller, kupalar, baÅŸarılar hepimizi temsil eder ve hepimizin kaldırdığı anlardır. Biz kupayı havaya kaldırırken okulumuzdaki tüm öğrenci, Öğretmen ve diÄŸer çalışanlarımız kaldırmış olduk, Åžimdi üzerimizde daha ağır bir yük var, 75 milyonu temsil için Fransa’da bulunacağız, yükümüz biraz daha ağırlaÅŸmış durumda. Ä°nÅŸallah biz kendimize güveniyoruz, arkadaÅŸlarımıza güveniyoruz. Ä°nÅŸallah bayrağımızı hak ettiÄŸi yere yani en yükseÄŸe çıkarmak içinde Fransa’da çalışacağız ve çabalayacağız. Nasipse de inÅŸallah oraya 6 Haziran’da bittikten sonra 7-8 Haziran gibi daha büyük bir kupayla karşınızda olmak ÅŸuan ilk hedefimiz. Böyle bir karşılamayı hazırladığınız için teÅŸekkür ederiz.’’ dedi.

WHATSAPP Ä°HBAR HATTI 24-12-2019

gülücük0
hayran0
şaşkın0
üzgün0
kızgın0
  • EreÄŸli FM Mobil Uygulamalarımız Yenilendi!
    Hemen Deneyin!
İlk Yorumu Siz Yazın!
Yorum Yazın

Canlı Radyo