Kdz EreÄŸli Haber - Eregli FM Gazetesi

BAKIN NE SATIYOR!..

BAKIN NE SATIYOR!..

Spor Toto 3. Lig 1. Grup’ta ÅŸampiyonluk mücadelesi veren Zonguldak Kömürspor’un baÅŸkanı Süleyman Caner,  takımın kamp giderlerini karşılamak ve transfer yapabilmek için hazırlattıkları takvimleri kapı kapı dolaÅŸarak satıyor.

Kömür işçilerinin efsane Zonguldakspor’un devamı gördükleri Zonguldak Kömürspor, bir üst lige çıkmak için verdiÄŸi sportif mücadelenin yanı sıra maddi sıkıntılarını aÅŸmak için de büyük çaba harcıyor.

Ä°lk devreyi liderin 2 puan gerisinde kapatan madenci takımında,  kulübün sabit gelirleri olmamasından dolayı, yaÅŸanılan ekonomik zorlukların aşılması için çeÅŸitli çarelere baÅŸvuruluyor.

Daha önce kısa mesajla ve kombine satışlarıyla gelir elde eden kulüp baÅŸkanı Caner, yeni yılla bastırdığı takvimleri de bizzat kendi satarak bütçeye katkı saÄŸlamaya çalışıyor.

Süleyman Caner, AA muhabirine yaptığı açıklamada, Türkiye’de profesyonel ligde sabit geliri olmadan mücadele eden tek takımın Zonguldak Kömürspor olduÄŸunu söyledi. 

Kulübün maddi sıkıntısını aÅŸmak için çeÅŸitli çalışmalar gerçekleÅŸtirdiklerini anlatan Caner, "Takımımızın maddi desteÄŸe ihtiyacı var. Ä°limiz madene dayalı bir kent olduÄŸu için kömür sektöründeki ekonomik sıkıntılar ÅŸehre direkt yansıyor. Bundan biz de etkileniyoruz çünkü işçi takımıyız" dedi.

Caner,  Spor Toto 3. Lig’e ara verilmesiyle maddi kaynak arayışlarına yoÄŸunlaÅŸtıklarını vurgulayarak, şöyle devam etti:

"Kulüp adına 5 bin takvim bastırdık. Bunları satarak kulübümüze gelir elde etmeye çalışıyoruz. Zonguldak’ta gittiÄŸimiz her yerden takımımıza destek var. Sanayicisi, esnafı ve yerel gazetelerde dağıtıcılık yapan arkadaÅŸlarımız dahi harçlıklarından biriktirdikleri paraları bize getirdiler. Takım ve ÅŸehir bu ÅŸekilde bütünleÅŸiyor. Takımın Antalya kampının masraflarını karşılayacağımız takvim satışından elde edeceÄŸimiz gelirle transfer de yapacağız. Kampımız 16 Ocak’ta bitiyor, otele ödememizi takvim geliriyle yapacağız. Ä°kinci yarıda inÅŸallah birinci olur ve bir üst lige çıkarız."

Futbol sahasının etrafındaki reklam tabelalarının ihalesini de gerçekleÅŸtireceklerini dile getiren Caner, "Esnafımızdan ve iÅŸ adamımızdan reklam talep edeceÄŸiz. Bu da bir gelir kapısıdır. Geliri olmayan bir takımı ayakta tutmamız lazım. Ä°nsanlar son kuruÅŸlarına kadar bize yardımcı olmaya çalışıyorlar. Büyük iÅŸ damlarına sesleniyorum, lütfen bu takıma sahip çıkın" diye konuÅŸtu.

Kulübün bastırdığı takvimlerden alan iÅŸ adamı Ali Bulut da Zonguldak Kömürspor’un bir üst lige çıkmasını istediklerini belirterek, "BaÅŸkan yaÄŸmur, çamur demeden koÅŸturarak ve herkesi gezerek bir ÅŸeyler yapmaya çalışıyor. Biz baÅŸkanımızı takdir ediyor ve elimizden gelen desteÄŸi veriyoruz" ifadesini kullandı.

WHATSAPP Ä°HBAR HATTI 24-12-2019

gülücük0
hayran0
şaşkın0
üzgün0
kızgın0
  • EreÄŸli FM Mobil Uygulamalarımız Yenilendi!
    Hemen Deneyin!
İlk Yorumu Siz Yazın!
Yorum Yazın

Canlı Radyo