Kdz EreÄŸli Haber - Eregli FM Gazetesi

EREĞLİ BELEDİYE SPOR’DA RESMİ İMZALAR ATILDI

EREÄžLÄ° BELEDÄ°YE SPOR’DA RESMÄ° Ä°MZALAR ATILDI

Bölgesel Amatör Ligi’nde (BAL) mücadele edecek Karadeniz EreÄŸli Belediyespor, daha önce prensip anlaÅŸmasına vardığı 8’i iç, 4’ü dış transfer olmak üzere 12 oyuncuya resmi imzalarını düzenlediÄŸi törenle attırdı.

2015-2016 sezonunda BAL Ligi’ndeki mücadelesine Antrenör Taner DemirbaÅŸ yönetiminde devam edecek olan Karadeniz EreÄŸli Belediyespor, geçen yıl kadrosunda yer alan oyuncularının 8’i ile sözleÅŸme yeniledi.

İmza törenine kulüp adına Ereğli Belediyespor Genel Kaptanı ve Belediye Başkan Yardımcısı Alptekin Dursun, As Başkan Hasan Hüseyin Sağlam katıldı.

Ayrıca, Futbol Åžube Sorumluları Olcay Ural ve Erkan Öztürk, Sayman Deniz Koca, Genel Sekreter Ufuk ÇakmakoÄŸlu, Alt Yapı Sorumlusu Ä°smail Aydın, Bayan Takım Sorumlusu Tayfun Özcan ve Basın Sözcüsü Yusuf Zobar’da söz konusu imza töreninde yer aldı.

 

İÇ TRANFERDE 8 İMZA

Daha önce prensip anlaÅŸmasına varılan Ä°brahim Arıkan, OÄŸuz Yalçın, Barış Bayar, Gökhan KuloÄŸlu, Ahmet Olgun, Safa Sakıpcan Erdal, Sayit Kaymaz ve Cemre Demirhan resmi sözleÅŸmeyi imzalarken, yine prensip anlaÅŸmasına varılan ve geçen yıl ki kadroda yer alan UÄŸur Aydın Tunca’ın ise, tatilde olduÄŸu için önümüzdeki günlerde EreÄŸli’ye gelerek resmi sözleÅŸmeyi imzalayacağı öğrenildi.

 

DIÅž TRANSFERDE 4 Ä°MZA

EreÄŸli Belediyespor, daha önce prensip anlaÅŸmasına vardığı 4 yeni transferine de resmi imzaları arttırdı. Eflatun beyazlıların TekirdaÄŸspor’dan transfer ettiÄŸi Ergin Ersin, Gebze Sultanorhan spor’dan transfer ettiÄŸi Erhan ÅžimÅŸek ve Ä°lker Engin ile, geçen yıl Kozlu Belediye Spor forması giyen eski oyuncusu Emre Kuzu, attıkları imzalarla resmen EreÄŸli Belediyesporlu oldu.

EreÄŸli Belediye Spor’un prensip anlaÅŸmasına vardığı Torul Spor’lu Barış Yılmaz ve Kaptan D.Ç.S Yenicespor’lu Alihan Tezel’in de tatil dönüşünde resmi imzayı EreÄŸli’de atacakları belirtildi.

WHATSAPP Ä°HBAR HATTI 24-12-2019

gülücük0
hayran0
şaşkın0
üzgün0
kızgın0
  • EreÄŸli FM Mobil Uygulamalarımız Yenilendi!
    Hemen Deneyin!
İlk Yorumu Siz Yazın!
Yorum Yazın

Canlı Radyo