Kdz EreÄŸli Haber - Eregli FM Gazetesi

YAŞLIYA SAYGI VE ŞEFKAT ELİ

YAÅžLIYA SAYGI VE ÅžEFKAT ELÄ°

 ’18-24 Mart YaÅŸlılara Saygı Haftası’ kapsamında, yalnız yaÅŸayan yaÅŸlıların evlerine çat kapı giderek haftalarını kutlayan Belediye BaÅŸkanı Hüseyin Uysal, yaÅŸlılarla kahvaltı yapıp, sohbet etti.

Belediye BaÅŸkan Yardımcısı Nazım ErdoÄŸan, Sosyal Yardım Ä°ÅŸleri Müdürü Namık Åžahin ve Özel Kalem Müdürü Esra Aydın’ın da hazır bulunduÄŸu ziyarette, önceden hazırlanan kumanya ve kahvaltılarla birlikte 70 yaşındaki Mehmet Katırcı ile 76 yaşındaki Melek Tosun’u ziyaret ederek ellerini öpen BaÅŸkan Uysal, yaÅŸlılarla yaptığı sohbette ilginç diyaloglar yaÅŸadı.

Daha önce terminalde yattığını söyleyen Katırcı’nın yalnız yaÅŸadığını ve belediyenin yardımlarıyla ayakta durduÄŸunu öğrenen BaÅŸkan Uysal, belediyenin tespit ettiÄŸi ihtiyaç malzemelerini teslim etti.

Mahallede oturan komÅŸular ise BaÅŸkan Uysal’ı görünce ÅŸaşırdıklarını ancak Katırcı’nın bu kadar zor durumda olduÄŸunu bilmediklerini ve ÅŸok olduklarını söylediler. Katırcı’ya, ’KomÅŸularını tanı, onlarda seni tanısınlar’ diyen BaÅŸkan Uysal, Katırcı’ya evinin belediye görevlilerince düzenli olarak temizleneceÄŸini söyledi.

BaÅŸkan Uysal, daha sonra 6 çocuk annesi Melek Tosun’un evine konuk oldu. Belediye BaÅŸkanı olduÄŸunu söyleyerek Tosun’un elini öpen BaÅŸkan Uysal’ı karşısında gören Tosun, “Daha önce hiç böyle bir ÅŸey yaÅŸamadım” dedi ve çok ÅŸaşırdığını söyledi.

Tosun’un evine de gıda paketleri bırakıldıktan sonra evinin temizleneceÄŸini belirten BaÅŸkan Uysal, yalnız yaÅŸayan 65 yaÅŸ ve üzeri vatandaÅŸlar ile engellilerin evlerinin her ay düzenli olarak temizleneceÄŸini ve ihtiyaçlarını karşılayacaklarını belirtti.  

Belediyenin bu tür sosyal projelerin daha da büyüyeceÄŸini söyleyen BaÅŸkan Uysal, tüm yaÅŸlıların ’18-24 Mart YaÅŸlılara Saygı Haftası’nı kutlayarak tüm yaÅŸlıların ellerinden öptüğünü söyledi. 

YAÅžLIYA SAYGI VE ÅžEFKAT ELÄ°

WHATSAPP Ä°HBAR HATTI 24-12-2019

gülücük0
hayran0
şaşkın0
üzgün0
kızgın0
  • EreÄŸli FM Mobil Uygulamalarımız Yenilendi!
    Hemen Deneyin!
İlk Yorumu Siz Yazın!
Yorum Yazın

Canlı Radyo