Kdz EreÄŸli Haber - Eregli FM Gazetesi

BU HAFTA 6 FİLM VİZYONA GİRECEK...

BU HAFTA 6 FÄ°LM VÄ°ZYONA GÄ°RECEK...

Türkiye’deki sinema salonlarında bu hafta 3’ü yerli 6 film vizyona girecek.

Selçuk Aydemir’in yönettiÄŸi ve Ahmet Kural, Murat Cemcir, Rasim Özdekin ile Devrim Yakut’un oynadığı "Düğün Dernek 2: Sünnet" izleyiciyle buluÅŸacak. 

BeÄŸeniyle izlenen ilk filmde oÄŸlunu evlendiren Rasim Öztekin’in canlandırdığı "Ä°smail", ikinci filmde torununu sünnet ettirme telaşına giriyor. Yeni filmde yeniden bir araya gelen ve baÅŸlarına olmadık iÅŸler çıkaran ekibin giriÅŸtiÄŸi sünnet düğünü, içinden çıkılmaz bir hal alır.

"Sarmaşık"

Tolga Karaçelik’in yönettiÄŸi filmde Nadir Sarıbacak, Kadir Çetin, Hakan Karsak ile Osman AlkaÅŸ baÅŸrolde oynuyor. Film, bir gemide mahsur kalan 6 kiÅŸinin yaÅŸadıklarını konu alıyor.

"Dolanma" 

Muhammet Uzuner, Defne Halman, Baran Şükrü Babacan ile Murat Kılıç’ın oynadığı filmin yönetmenliÄŸini Tunç Davut yaptı.

Batı Karadeniz’in bir köyünde kaçak odun keserek dış dünyadan yalıtılmış aile yadigarı bir evde yaÅŸamlarını zorluklarla sürdüren iki erkek kardeÅŸ ile bir kadının hikayesini anlatan film, doÄŸaya ve kendilerine yabancılaÅŸan, iliÅŸkileri birbirine dolanan bu üç kiÅŸinin umutsuzluklarını sorguluyor. 

"Aşka Özgürlük"

BaÅŸrollerinde Julianne Moore, Ellen Page, Steve Carell ve Michael Shannon gibi oyuncuların bulunduÄŸu filmin yönetmenliÄŸini Peter Sollett üstlendi.

2008 yılında Oscar ödülü alan aynı isimli kısa belgesele dayanan "AÅŸka Özgürlük", iki kadının toplumda kabul görmeyen iliÅŸkileri nedeniyle, devlete ve önyargılara karşı verdiÄŸi mücadeleyi konu alıyor. 

"Life"

Anton Corbijn’in yönettiÄŸi filmde Robert Pattinson, Dane Dehaan, Joel Edgerton ile Alessandra Mastronardi oynuyor.

 Toronto ve Los Angeles’ta çekimleri yapılan film, 1955 yılında Magnum fotoÄŸrafçısı Dennis Stock’un (Robert Pattinson) Life dergisi için oyuncu James Dean’in (Dane Dehaan) fotoÄŸraflarını çekmekle görevlendirilmesini ve zamanla geliÅŸen dostluklarının hikayesini anlatıyor.

"Macbeth"

Oscar adayı Michael Fassbender ve Oscar ödüllü Marion Cotillard’ın baÅŸrollerini paylaÅŸtığı filmde; Elizabeth Debicki, Sean Harris, David Thewlis ile Jack Reynor gibi isimler rol aldı. 

Shakespeare’in en önemli eserlerinden birinin baÅŸkahramanı olan "Macbeth"i anlatan ve gösterime girdiÄŸi ülkelerde oldukça ses getiren film, korkusuz bir savaşçının hırs, ihanet ve ihtiras dolu hikayesini anlatıyor.

WHATSAPP Ä°HBAR HATTI 24-12-2019

gülücük0
hayran0
şaşkın0
üzgün0
kızgın0
  • EreÄŸli FM Mobil Uygulamalarımız Yenilendi!
    Hemen Deneyin!
İlk Yorumu Siz Yazın!
Yorum Yazın

Canlı Radyo