Kdz EreÄŸli Haber - Eregli FM Gazetesi

FLAŞ .. FLAŞ.. BURAK TOKER YUVADA KALDI

FLAÅž .. FLAÅž.. BURAK TOKER YUVADA KALDI

Karadeniz Ereğli’nin Bölgesel Amatör Lig’i (BAL) temsilcisi Karadeniz Ereğli Belediyespor’da transfer haberleri peşin sıra geliyor. Geçen sezon, ortaya koyduğu futbolla taraftarın kalbinde ayrı yer açan Burak Toker, yuvada kaldı.


Alınan son dakika bilgisine göre, BAL takımlarının adeta peÅŸinden koÅŸtuÄŸu Burak Toker, akÅŸam saatlerinde Karadeniz EreÄŸli Belediyespor yöneticileri bir araya geldi. Gün içinde EreÄŸli’ye gelen Burak Toker, az önce kendisini 1 yıl daha eflatun beyaz renklere baÄŸlayan imzayı attı. Burak Toker, kanat oyuncusu olmasına raÄŸmen geçen sezonu 17 gol 14 asist ile tamamlamıştı.

TRANSFER BOMBALARI PEÅž PEÅžE PATLIYOR!
Öte yandan, hafta içi yapılan transfer çalışmaları sonuç verdi. Eflatun ve beyazlı renkli formaya sahip EreÄŸli temsilcisi, 3 sezon Yeni Amasyaspor geçen sezon ise Sandıklı forması giyen Stoper Barış Baltürk’ü renklerine baÄŸladı.
Takım, dış transferde de ilk anlaÅŸmayı yaptı. PTT 1. Lig ve 2. Lig de Diyarbakırspor, 3. Ligde Ãœnye, Adıyaman, Orhangazi, TekirdaÄŸspor, Batman Petrol ve Karacabey Birlik forması giyen geçen sezon ise Amatöre dönerek, BAL Ligi’nde IÄŸdır Aras forması giyen saÄŸbek Süleyman BaykuÅŸ anlaÅŸmaya vardı.
Bir baÅŸka flaÅŸ transfer de ise 3. Ligde GaziosmanpaÅŸa ve Silivri, BAL Ligi’nde ise Amasya, Sandıklı, geçen sezon ise Maltepespor forması giyen solaçık ve forvet arkası oynayan Engin Gülle’de imzayı atan futbolcu oldu.

TARAFTARIN GÖNLÜNDE TAHT KURAN HOCAYLA DA ANLAŞILDI
Öte yandan, Karadeniz EreÄŸli Belediyespor’un baÅŸarılı antrenör Zafer Åžahin’le yeniden anlaÅŸtığı öğrenildi. Yeni sezon transfer hazırlıklarına adeta bomba gibi baÅŸlayan takımda, geçtiÄŸimiz sezon eflatun-beyazın başına getirilen Åžahin ile yeniden anlaşıldı.
Zafer Åžahin’in ÇarÅŸamba günü ilçeye gelerek sözleÅŸme imzalayacağı öğrenildi.

WHATSAPP Ä°HBAR HATTI 24-12-2019

hayran1
gülücük0
şaşkın0
üzgün0
kızgın0
  • EreÄŸli FM Mobil Uygulamalarımız Yenilendi!
    Hemen Deneyin!
Ismail Ergün

04 Mayıs 2018 - 21:45

tşkr burak toker adamdın adamsın seni seviyoruz arkandayız yolun açık olsun sağol var ol

Yorum Yazın

Canlı Radyo