Kdz EreÄŸli Haber - Eregli FM Gazetesi

EREĞLİ’DE CİNAYET!!!

EREÄžLÄ°’DE CÄ°NAYET!!!

Dağ evinde silahlı saldırıya uğrayan yaşlı adam öldü


Zonguldak’ın EreÄŸli ilçesinde bir kiÅŸi daÄŸ evinde uÄŸradığı silahlı saldırı sonucu hayatını kaybetti. 
Olay 23.30 sıralarında Ören Mahallesi KavucaktaÅŸ mevkisinde meydana geldi. 57 yaşındaki Niyazi Åžahin, iddiaya göre arkadaşı Cafer K. ile birlikte Ören Mahallesi’ne yaklaşık 5 kilometre mesafede ki daÄŸ evinde alkol aldıkları sırada yanlarına gelen bir kiÅŸi silahla ateÅŸ etmeye baÅŸladı. Cafer K. olay yerinden kaçarak kurÅŸunların hedefi olmaktan kurtulurken, 4 çocuk babası Niyazi Åžahin göğsüne isabet eden kurÅŸunlarla ağır yaralandı. Yakınları tarafından daÄŸ evinin giriÅŸinde kanlar içerisinde bulunan Niyazi Åžahin için 112 saÄŸlık ekiplerine haber verildi. Kısa sürede olay yerine gelen 112 saÄŸlık ekipleri yaptıkları kontrollerde yaÅŸlı adamın hayatını kaybettiÄŸini belirledi.
Mahalle sakinleri bir süre sonra yardım çığlığı atan Cafer K.’yı ise daÄŸ evinin yakınlarında buldu. Cafer K. kendilerine aynı mahalleden F.K.’nın ateÅŸ ettiÄŸini iddia etti. Bunun üzerine polis ekipleri mahalle sakinleri ile birlikte olay yerine bakmaya gelen F.K.’yı gözaltına alarak emniyete götürdü.
Olay yerine gelen polis ekipleri cinayeti aydınlatmak için daÄŸ evinde ve daÄŸ evinin etrafında delil aradı. Cinayetle ilgili çok sayıda kiÅŸinin ifadesine baÅŸvuran polis ekipleri olayın aydınlatılması için çalışma baÅŸlattı. Niyazi Åžahin’in öldürüldüğü haberine gelen yakınlarını mahalleli sakinleÅŸtirmeye çalıştı.
Savcının olay yerinde yaptığı incelemenin ardından Niyazi Åžahin’in cansız bedeni ambulansa taşındı.
Cinayete ilişkin savcılığın başlattığı soruşturma sürüyor.

WHATSAPP Ä°HBAR HATTI 24-12-2019

gülücük1
hayran1
şaşkın1
üzgün0
kızgın0
  • EreÄŸli FM Mobil Uygulamalarımız Yenilendi!
    Hemen Deneyin!
İlk Yorumu Siz Yazın!
Yorum Yazın

Canlı Radyo