Kdz EreÄŸli Haber - Eregli FM Gazetesi

EREĞLİ'DE 9 TRANSFER !

EREÄžLÄ°'DE 9 TRANSFER !

Eflatun beyazlılar kadrosunu yeni transferlerle güçlendirdi.


Kdz. Ereğli Belediyespor hafta sonu başlayacak olan 2023-2024 sezonunun ikinci yarısı öncesi devre arası transfer çalışmalarını tamamladı. Eflatun beyazlılar kadrosunu yeni transferlerle güçlendirdi.

Ä°ÅŸte EreÄŸli Belediyespor’un devre arası transferleri;

DENİZ BAĞLAN (KÜÇÜKÇEKMECE)
EreÄŸli Belediyespor, geçen sezonda eflatun beyazlı formayı giyen ve sezonu 7 golle tamamlayan  28 yaşındaki kanat oyuncusu Deniz BaÄŸlan’ı yeniden kadrosuna kattı. Deniz BaÄŸlan daha önce 3. ligde Sultanbeyli, Silivrispor, Çatalcaspor, Tokatspor ve bu sezon ise Küçükçekmece formalarını giymiÅŸti.

BURAK BALABAN (KARS 36SPOR)
EreÄŸli Belediyespor, orta sahasını Burak Balaban transferi ile güçlendirdi. 3. Ligde 68, Türkiye Kupası’nda 5, Bölgesel Amatör Ligde 87 maçlık tecrübeye sahip, son olarak Kars36spor forması giyen  27 yaşındaki orta saha oyuncusu Burak Balaban’ı renklerine baÄŸladı. Balaban daha önce  Galatasaray ve BeÅŸiktaÅŸ U-20 -21 takımlarının formalarının yanı sıra Yuvacıkspor, Kullar 1975, Malatya YeÅŸilyurt, Somaspor, Åžile Yıldızspor, Hacettepe 1945, Ãœsküdar Futbol, Körfez Spor Kulübü, DikilitaÅŸ ve  Kocaeli BÅžB formalarını giydi.

BATUHAN ÖZTÜRK (ÇEŞME BELEDİYESPOR)
EreÄŸli Belediyespor, Galatasaray alt yapısında yetiÅŸen 21 yaşındaki stoper Batuhan Öztürk’ü de renklerine baÄŸladı. Ligin ilk yarısında ÇeÅŸme Belediyespor forması giyen genç stoper Batuhan Öztürk,  AliaÄŸa Futbol, Sökespor, Kullar 1975 formaları ile Bölgesel Amatör Ligde 27 maç oynadı.

EREN YILMAZ (23 ELAZIÄž)
EreÄŸli Belediyespor, devre arasında kaleyi de saÄŸlama aldı. Eflatun beyazlılar, TFF 3. Ligde 149, TFF 2. Ligde 15, Bölgesel Amatör Ligde 20 maçta forma giyen, sezonun ilk yarısında ise 3. Lig 4’üncü grupta mücadele eden 23 Elazığ Futbol Kulübü’nün kalesini koruyan 30 yaşındaki kaleci Eren Yılmaz’ı renklerine baÄŸladı. Eren Yılmaz, Samsunspor  alt yapısında yetiÅŸmiÅŸ ve daha önce Beykoz Ä°shaklı Spor, TekirdaÄŸspor, Orhangazi Belediyespor ve ÇarÅŸambaspor formaları giymiÅŸti.

YUSUF ÅžENLÄ°K (KUÅžADASISPOR)
EreÄŸli Belediyespor,  2018-2019 sezonunda da eflatun beyazlı formayı giyen,  Kocaelispor, Ãœmraniye, Ä°negölspor gibi takımlarda oynayan, 3. Ligde 69, BAL Ligi’nde 13 maçı bulunan 1992 doÄŸumlu tecrübeli kaleci Yusuf Åženlik’i de renklerine baÄŸladı.

CEVDET BİRBEY ÖZBAL (KULLAR 1975)
EreÄŸli Belediyespor, Kandıraspor, Kullar 1975 ve Kocaelispor U-15-16 ve 19 formaları giyen 2004 doÄŸumlu kenar oyuncusu Cevdet Birbey Özbal’ı da kadrosuna kattı.

EMÄ°R CAN YUSUF (YUVACIKSPOR)
EreÄŸli Belediyespor, devre arasında sol bek mevkiine de takviye yaptı. Eflatun beyazlılar, sezonun ilk yarısında Yuvacıkspor forması giyen BAL Liginde oynadığı 32 maçta 3 gol atan 2002 doÄŸumlu sol bek Emir Can Yusuf’u da kadrosunda kattı.

KEREM CAN ORHAN (DÃœZCESPOR)
Takımımız EreÄŸli Belediyespor alt yapısında yetiÅŸen, Boluspor alt yapısında da forma giyen ve son olarak Düzce Cam Düzcespor formasını terleten 2005 Kdz. EreÄŸli doÄŸumlu orta saha Kerem Can Orhan’ı da renklerine baÄŸladı.

AHMET BERKE YAÄžIZ (23 ELAZIÄž)
Eflatun beyazlılar forvet bölgesine de genç takviye yaptı. Sezonun ilk yarısında 23 Elazığspor forması giyen 3. Ligde 7 , Türkiye Kupasında 5 maçlık deneyimi bulunan  2003 doÄŸumlu santrafor Ahmet Berke Yağız’ı kadrosuna dahil etti.

KAAN AKTAY, A TAKIMDA

Kdz.EreÄŸli Belediyespor alt yapı orta saha oyuncularında 2007 doÄŸumlu Kaan Aktay, A takımı kadrosuna yükseldi.  

WHATSAPP Ä°HBAR HATTI 24-12-2019

gülücük3
hayran1
şaşkın0
üzgün0
kızgın0
  • EreÄŸli FM Mobil Uygulamalarımız Yenilendi!
    Hemen Deneyin!
İlk Yorumu Siz Yazın!
Yorum Yazın

Canlı Radyo