Kdz EreÄŸli Haber - Eregli FM Gazetesi

PROJELER HAYATA GEÇİRİLİYOR!.

PROJELER HAYATA GEÇİRİLİYOR!.

Ereğli Belediye Başkanı Hüseyin Uysal, 2016 yılı içerisinde Kent Meydanı, Fetih İş Merkezi, Çocuk Dünyası, Spor Parkı ve Bulvar Projelerini hayata geçireceklerini bildirdi.

Uysal, AA muhabirine yaptığı açıklamasında, 125 yıllık tarihe sahip EreÄŸli Belediyesi’nin 2016 yılına vizyon projeleri ile girdiÄŸini söyledi.

İlçenin vizyonunu değiştirecek projeleri halkla buluşturmanın mutluluğunu yaşadıklarını belirten Uysal, şunları kaydetti:

"Halkımıza söz vermiştik, şeffaf, açık, her zaman hesap verebilir bir yönetim modeli ile hizmet verecektik. Biz verdiğimiz bu sözü de yerine getirmenin huzuru içerisindeyiz. İsraftan kaçınacağız, ilçemizin kaynaklarını doğru ve verimli bir biçimde kullanacağız demiştik. Küçük bir örnek, festival yerine yöresel değerlerimizin öne çıkartılacağı çok kapsamlı şenlikler düzenleyeceğimizi vadetmiştik. 2015 yılı içerisinde bu sözümü tutmakla kalmayıp şenliklerimizin bütçe kalemlerini medya vasıtası ile sizlerle paylaştık. İlçemizi marka kentler yarışında öne çıkartacak ve her türlü hazırlıkları tamamlanan Kent Meydanı, Fetih İş Merkezi, Çocuk Dünyası, Spor Parkı ve Çetin Apatay Bulvarı projelerine yeni yılla birlikte kazmayı vuruyoruz."

Uysal ayrıca ilçeye gençlik merkezi kazandırılması için belediye meclisinin gerekli kararları aldığını da sözlerine ekledi.

WHATSAPP Ä°HBAR HATTI 24-12-2019

gülücük0
hayran0
şaşkın0
üzgün0
kızgın0
  • EreÄŸli FM Mobil Uygulamalarımız Yenilendi!
    Hemen Deneyin!
İlk Yorumu Siz Yazın!
Yorum Yazın

Canlı Radyo