Kdz Ereğli Haber - Eregli FM Gazetesi

ULAŞIMDA YENİ DÖNEM BAŞLIYOR

ULAŞIMDA YENİ DÖNEM BAŞLIYOR

Ereğli`de toplu taşımada yeni düzenlemeye gidiliyor


Karadeniz Ereğli Belediye Meclisi'nde İstanbul Teknik Üniversitesince hazırlanan, "Şehir İçi Toplu Taşıma Rehabilitasyon" projesini açıkladı.

Bugün ki toplantıda meclisi bilgilendiren Karadeniz Ereğli Belediye Başkanı Halil Posbıyık, Kemer- Hastane, Kemer- Gülüç gibi ring şeklinde yeni ilave güzergâhlar konusunda düzenlemeye gidildiğini açıkladı.

Ereğli’de artık mesafeye göre ücret ödeneceğini, ek seferlerin minibüslerle gerçekleşeceğini açıklayan Posbıyık, "Kemer'den hastaneye gidecek vatandaşlarımız çarşıda iniyor ve ikinci araca biniyor. 2 defa para veriyor. Bunu ortadan kaldırmak için büyük otobüsleri devreye sokuyoruz. Bir kısmı Şehit Ömer Halis Demir Bulvarı'ndan gidecek. Böylece Erdemir Caddesindeki yoğunluk da azalacak” dedi.

Meclis onayı sonrası devreye girecek yeni düzenleme ile tüm hatlara minibüs verilecek.65 yaş üstü içinde saat düzenlemesi yapılacak. Gülüç, Ömerli, Süleymanlar Mahallesinde kalkış noktaları olacak. Şehir içi sadece durak olarak kullanılacak. Kalan araçlar ise belediye katlı kapalı otoparkına girecek. Görüntü kirliliğinin de önüne geçilecek.

WHATSAPP İHBAR HATTI 24-12-2019

üzgün1
gülücük0
hayran0
şaşkın0
kızgın0
  • Ereğli FM Mobil Uygulamalarımız Yenilendi!
    Hemen Deneyin!
İlk Yorumu Siz Yazın!
Yorum Yazın

Canlı Radyo