Kdz Ereğli Haber - Eregli FM Gazetesi

ÖZBAKIR VE ÇATUROĞLU TERSANELERDE

ÖZBAKIR VE ÇATUROĞLU TERSANELERDE

AK Parti Zonguldak Milletvekili Adayları Hüseyin Özbakır ile Faruk Çaturoğlu, ilçedeki sanayi kuruluşlarını ziyaret etti.
AK Parti Ereğli İlçe Teşkilatı’ndan yapılan yazılı açıklamada, partinin 1. sıra adayı Özbakır ve 2. sıra adayı Çaturoğlu’nun, Ereğli-Alaplı Karayolu’nun 8’inci kilometresinde bulunan gemi inşa fabrikaları ile Organize Sanayi Bölgesi’ne (OSB) giderek, buralardaki yönetici ve işçilerle bir araya geldikleri belirtildi.
Açıklamaya göre, milletvekili adayları, Tersaneler Bölgesi’nde ki Ereğli Gemi, Ustaoğlu Geminin yanı sıra OSB’de bulunan İttifak Metal, Ünallar Metal, Özbayraklar Metal ve Bolu Çimento yöneticileri ile görüştüler.

ÖZBAKIR’DAN ’YATIRIM BÖLGESİ’ ÇAĞRISI
Hüseyin Özbakır, işçilere hitaben yaptığı konuşmada, Zonguldak’ın kalkınmada öncelikli iller arasında 3’üncü derecede olduğunu söyledi.  Daha çok istihdam alanlarının oluşturulmasının istenmesi durumlunda ise Zonguldak’ın 4’üncü, 5’inci bölge yatırım bölgesi yapmakla mümkün olacağını vurgulayarak şunları söyledi:
“Gelin desteğinizi bize verin bölgemize daha çok yatırımcı ve sanayicinin gelmesi için mücadele verelim. Bartın 6’ncı OSB’sini açıyor. Ereğli’de bir tane OSB var. Biz bu sayısı Zonguldak’ın 4’üncü derece yatırım bölgesine ya da 5’inci derece yatırım bölgesine alarak çözelim. Bizim sizden istediğimiz destek, gelin bize oy verin, işsizliği çözmek için elimizden geleni yapalım. Bunu gerçekleştireceğimize inanıyorum.”

ÇATUROĞLU; “BİZİ BOYNU BÜYÜK GÖNDERMEYİN”
AK Parti Zonguldak Milletvekili Adayı Çaturoğlu ise bölgenin sorunlarını çok iyi bildiğini iddia etti.  Çaturoğlu, tersaneler ve OSB’lerdeki ihtiyaçları giderecek kadrolar sahip olduğunu öne sürerek şunları kaydetti:
“Bu tersaneleri buralara AK Parti kurdu. AK Parti’den önce burada, Ereğli’de tersane mi vardı? Biz bu tersanelerin bu bölgeye kazandırılması için mücadele verdik. Tekrar eski günlerine dönmesi, şahlanmaları ve daha da büyümeleri için elimizden gelen gayreti göstereceğiz. Gerek tersaneler, gerekse OSB’ler bizim gözbebeğimiz, istihdamın gerçekleştirileceği alanlar. Bu işyerlerine yönelik her türlü çalışmayı ve çözüme dönük gayretlerimizi göstereceğiz. Muhalefetin vaatlerinin sınırı yok. Bunların milletimizin kararına tahammülleri yok. 
AK Parti’yi milletimizin teveccühünün var ettiğini anlayamıyorlar, daha da ötesini açıkça ifade etmek gerekirse hazmedemiyorlar. Ama bizim milletimiz her şeyin en iyisine ve en güzeline layıktır, 2002’nin öncesini de iyi bilir, son 13 yılı da çok iyi bilir. Bize, 7 Haziran’da oy verin. Sözünüzün üstüne söz söyletmeyin, bizi boynu büyük göndermeyin, AK Parti adaylarına sahip çıkın. Son sözü siz söyleyin, son sözü Zonguldak söylesin.”

Yapılan yazılı açıklamada, işçilerin, adaylara yakın ilgi gösterdikleri öne sürüldü.

Milletvekili adaylarının sanayi kuruşu ziyaretlerine AK Parti Ereğli İlçe Başkanı Fatih Çakır, AK Parti’li bazı Ereğli Belediye Meclis Üyeleri, Gülüç eski Belediye Başkanı Aydın Güngör, 22 ve 23’üncü dönem Milletvekili Fazlı Erdoğan ve kalabalık partili grubunun eşlik ettiği bildirildi.

WHATSAPP İHBAR HATTI 24-12-2019

gülücük0
hayran0
şaşkın0
üzgün0
kızgın0
  • Ereğli FM Mobil Uygulamalarımız Yenilendi!
    Hemen Deneyin!
İlk Yorumu Siz Yazın!
Yorum Yazın

Canlı Radyo