Kdz EreÄŸli Haber - Eregli FM Gazetesi

Dünya Öğretmenler Günü’nü kutladılar

Dünya Öğretmenler Günü’nü kutladılar

Karadeniz Ereğli’de 5 Ekim Dünya Öğretmenler Günü dolayısıyla düzenlenen Dayanışma ve Kaynaşma Gecesi’ne, Eğitim Sen Karadeniz Ereğli İlçe Temsilciliği’nin ev sahipliği yaptığı bildirildi.


Edinilen bilgiye göre, EreÄŸli’de Mühendisler DerneÄŸi’nde düzenlenen geceye EÄŸitim Sen Ä°lçe Temsilcisi Pınar AkbaÅŸ, temsilcilik yönetim kurulu üyeleri, bazı sivil toplum kuruluÅŸu temsilcileri, sendika üyesi öğretmenler katıldı. Temsilci AkbaÅŸ, burada yaptığı konuÅŸmada ülkenin bir baskı, korku ortamında bulunduÄŸunu öne sürerek ÅŸunları söyledi:
“Her zaman en büyük umut siz EÄŸitim Sen’lilersiniz. Bütün bu sorunlara karşı kaya gibi sert durabilen, baskılara zulümlere boyun eÄŸmeyen, el açmayan, ders veren, umutlar olduÄŸunuz için sizlere teÅŸekkür ediyoruz. Tecrübeli aÄŸabeylerimiz ablalarımız da burada bizi hiç yalnız bırakmıyorlar, bundan sonraki mücadele yolculuÄŸunda sizin tecrübeleriniz bize umut olacaktır. Bizi burada yalnız bırakmadığınız için teÅŸekkür ediyoruz,  Dünya Öğretmenler gününüz kutlu olsun.”
Gecede,  2018 yılında emekli olan Mürsel Kurt ve Metin Küçükaslan’a EÄŸitim Sen adına plaket takdim edildi. Sendikaya yeni üye olan öğretmenlere rozetleri takıldı.
Aralarında Eğitim Sen üyesi öğretmenlerin de bulunduğu topluluğun canlı müzik icra ettiği gecede, Ressam ve Ruhi Su Korosu üyelerinden İrfan Ertel kısa bir resital gerçekleştirdi. Eğitim Sen üyesi öğretmenler gecenin ilerleyen sırasında halaylar çekerek eğlendi.

WHATSAPP Ä°HBAR HATTI 24-12-2019

hayran1
gülücük0
şaşkın0
üzgün0
kızgın0
  • EreÄŸli FM Mobil Uygulamalarımız Yenilendi!
    Hemen Deneyin!
İlk Yorumu Siz Yazın!
Yorum Yazın

Canlı Radyo