Kdz EreÄŸli Haber - Eregli FM Gazetesi

Çocuklara ait cinsel görüntü paylaşınca!!!

Çocuklara ait cinsel görüntü paylaşınca!!!

www.ereglifm.com.tr -BÖLGENİN NABZI-


Zonguldak'ta, çocuklara ait cinsel görüntü ve fotoÄŸrafları internet üzerinden üye olduÄŸu gruplarda paylaÅŸan ÅŸahıs tutuklandı. 
Edinilen bilgiye göre, Zonguldak Cumhuriyet Savcılığının talimatıyla Ä°l Emniyet Müdürlüğü Siber Suçlarla Mücadele ekipleri internet üzerinden çocuk pornosu paylaÅŸan maden işçisi 32 yaşındaki C.A. yapılan operasyon ile evinde gözaltına alınmıştı. C.A'nın evinde yapılan aramalarda kendisine ait olduÄŸu öğrenilen cep telefonunda ve bilgisayarlarında yapılan incelemelerde çok sayıda çocuÄŸun cinsel istismarına yönelik video ve fotoÄŸraf tespit edilmiÅŸti. 
Zonguldak Ä°l Emniyet Müdürlüğü Siber Suçlarla Mücadele ekiplerince gözaltına alınan C.A., ifadesinde; Videoları ve fotoÄŸrafları internette kendisinin paylaÅŸtığını, cinsel içerikli birçok gruba üye olduÄŸunu, bilgisayarından ve telefonundan çıkan video ve fotoÄŸrafları kendisine ait olduÄŸunu ve görüntüleri üye olduÄŸu gruplarda paylaÅŸtığını kabul ettiÄŸi öğrenilmiÅŸti. 
Sabah saatlerinde emniyetteki sorgusunun ardından adliyeye sevk edilen C.A. nöbetçi mahkemece tutuklanarak cezaevine gönderildi.

WHATSAPP Ä°HBAR HATTI 24-12-2019

kızgın3
gülücük0
hayran0
şaşkın0
üzgün0
  • EreÄŸli FM Mobil Uygulamalarımız Yenilendi!
    Hemen Deneyin!
İlk Yorumu Siz Yazın!
Yorum Yazın

Canlı Radyo