Kdz EreÄŸli Haber - Eregli FM Gazetesi

BUGÜN GÜNLERDEN “EREĞLİ BELEDİYESPOR”

BUGÃœN GÃœNLERDEN “EREÄžLÄ° BELEDÄ°YESPOR”

İyi futbol, hırs, mücadele, çılgın taraftar… Bugün sahada ne ararsanız vardı… Futbolcular da canına dişine taktı, maçı atılan 4 golle adeta taçlandırdı…


Bölgesel Amatör Lig (BAL) 6. grupta ÅŸampiyonluk mücadelesi veren EreÄŸli Belediye spor-Türk Metal Kırıkkalespor ile Beyçayır Stadı’nda karşılaÅŸtı.
Genç EreÄŸlililer Taraftar Grubu’nun koreografi göz doldurdu. Maçı yaklaşık 10 bin kiÅŸi izledi.
Son ayların flaÅŸ futbolunu oynayan Karadeniz EreÄŸli Belediyespor, galibiyet serisine yenisini ekledi. Sahadan 4-0 galip ayrılan “EreÄŸli”, 8’de 8 yaparak ÅŸampiyonluÄŸun favori takımı oldu.
MAÇTAN ANLAR
Her iki takım içinde son derece önemli maçın ilk yarısında, iki takımında kontrolü oyunu, karşılıklı buldukları kısır gol pozisyonları vardı. Ä°lkyarıda gelmeyen goller, 2’nci yarı ardı ardına geldi.
Ä°kinci yarıda devleÅŸen “EreÄŸli”nin ilk golü 55’nci dakikada Aydın Çetin’den geldi. Bu golle birlikte 12’nci adamında olaÄŸanüstü desteÄŸini alan oyuncular, daha baskın futbol ortaya koydu.
70’nci dakika da ise Burak Toker’in muhteÅŸem vuruÅŸu fileleri bir kes daha havalandırdı. Bu anlardan itibaren konuk ekip Türk Metal Kırıkkalespor’un oyuncuları, yaÅŸadıkları gerginliÄŸi zaman zaman oyuna yansıttı. Kırıkkale’nin file bekçisi Abdülkadir ErdoÄŸan ile ’EreÄŸli’nin ilk gölünü atan Aydın Çetin arasında tartışma yaÅŸandı. Gergin anlara diÄŸer oyuncularda katılınca saha kısa süreliÄŸine karıştı.
Topsuz alanda kendisini yere bırakan kaleci Abdülkadir ErdoÄŸan’a tepki gösteren seyirci, maç bitimine kadar “1 numarayı” protesto etti.
Etkili oyununu morali bozulan konuk ekibin üstüne iyiden iyiye yayan EreÄŸli Belediyespor, beklediÄŸi golü 88’nci dakika Eray Ören’le buldu. Maçın uzatmalarında ise 90+4’de sahneye bir kes daha Burak Toker çıktı.  Kendisinin ikinci takımının ise 4’üncü golünü atan Toker, 3 puanı EreÄŸli’ye getirdi. Temsilcimiz EreÄŸli Belediyespor, böylelikle puanını 30’a çıkarırken ÅŸampiyonluk yolunda büyük avantaj elde etti.
SAHARA KARNAVAL HAVASI
Maçı son düdüğü ile saha adeta karnaval alanına döndü. Maçın baÅŸtan sona takip eden Türk Metal Sendikası Gelen BaÅŸkanı Pevrul Kavlak’ı tebrik eden EreÄŸli Belediyespor Kulüp BaÅŸkanı Hüseyin Uysal, sahaya inerek coÅŸkuya ortak oldu. Birbirlerine sarılan futbolculara, galibiyetin tadını çıkarttı. Sahaya inan futbolcu yakınları, renkli görüntüler oluÅŸturdu.
SOYUNMA ODASINA İLGİNÇ DİYALOGLAR!
AK Parti Zonguldak Milletvekili Faruk ÇaturoÄŸlu ve BaÅŸkan Hüseyin Uysal, oyuncuları bir kes daha tebrik etmek için soyunma odasına gittiler. Uysal, burada yaptığı konuÅŸmada, oyuncularını tebrik etti. Sezon sonunda ise ÅŸampiyonluÄŸu EreÄŸli’ye tattıracaklarını belirten Uysal, oyuncularını çabalarının ödüllendirileceÄŸini söyledi.
KÄ°MLER Ä°ZLEDÄ°
Yaklaşık 10 bin kiÅŸinin takip ettiÄŸi maçı Ä°lçe Kaymakamı Nazım MadenoÄŸlu, AK Parti Zonguldak Milletvekili Faruk ÇaturoÄŸlu, EreÄŸli Belediye BaÅŸkanı Hüseyin Uysal, Türk Metal Sendikası Genel BaÅŸkanı Pevrul Kavlak, Sendikanın Genel BaÅŸkan Yardımcısı Yusuf Ziya OdabaÅŸ, AK Parti EreÄŸli Ä°lçe BaÅŸkanı Fatih Çakır, MHP EreÄŸli Ä°lçe BaÅŸkanı Rahman Demirtürk, Türk Metal Sendikası EreÄŸli Åžube BaÅŸkanı Metin Ercan, AK Parti ve CHP Meclis Ãœyeleri, EreÄŸlililer DerneÄŸi BaÅŸkanı Bilgin Güven izledi. 

 

BUGÃœN GÃœNLERDEN “EREÄžLÄ° BELEDÄ°YESPOR”

İyi futbol, hırs, mücadele, çılgın taraftar… Bugün sahada ne ararsanız vardı… Futbolcular da canına dişine taktı, maçı atılan 4 golle adeta taçlandırdı…

WHATSAPP Ä°HBAR HATTI 24-12-2019

hayran16
gülücük5
şaşkın1
üzgün1
kızgın0
  • EreÄŸli FM Mobil Uygulamalarımız Yenilendi!
    Hemen Deneyin!
Yasar Aytac

21 Ocak 2018 - 22:23

Tebrikler, Ama 10 bin şehirci yoktu bence.haber de abartılmış !!

Murat Duyar

21 Ocak 2018 - 22:22

Tebrikler kdz-Eregli bld spor.

Yorum Yazın

Canlı Radyo