Kdz EreÄŸli Haber - Eregli FM Gazetesi

“BU MERKEZİN SAHİBİ SİZLERSİNİZ“

“BU MERKEZÄ°N SAHÄ°BÄ° SÄ°ZLERSÄ°NÄ°Z“

Karadeniz EreÄŸli Gençlik ve Engelliler Koordinasyon Merkezi Engelliler Haftası dolayısıyla düzenlenen etkinlikler kapsamında hizmete açıldı. 

Açılışa; AK Parti MKYK Ãœyesi ve AK Parti Zonguldak Milletvekili Adaylı Emine Çift, Belediye BaÅŸkanı Hüseyin Uysal ve eÅŸi Sevim Uysal, Belediye BaÅŸkan Yardımcıları ile Belediye Meclis Ãœyeleri, EreÄŸli Fiziksel Engelliler DerneÄŸi BaÅŸkanı Ä°smail Åžentürk, kutlamalar kapsamında EreÄŸli’ye gelen Filistin Engelli Milli Voleybol Takımı Kafilesinin de aralarında bulunduÄŸu çok sayıda davetli katıldı.

’BU BÄ°NA TÃœM ENGELLÄ° KARDEÅžLERÄ°MÄ°ZÄ°N’

Açılışta konuÅŸan Belediye BaÅŸkan Yardımcısı Nazım ErdoÄŸan bünyesinde bilgisayar odası, gençler ve çocuklar için oyun alanları, sinema salonu gibi alanlar bulunan merkezin EreÄŸli’ye hayırlı olmasını diledi. ErdoÄŸan, “Bu bina EreÄŸli Belediyesi’nin deÄŸil tüm engelli kardeÅŸlerimizdir. Bu binaya sahip çıkın’ dedi.

MUHAMMED ZÄ°YAD: BURDA EVÄ°MÄ°ZDE GÄ°BÄ°YÄ°Z

Filistin Milli Voleybol Takımı Kafile BaÅŸkanı Muhammed Ziyad düzenlenen törende yaptığı konuÅŸmada Filistin halkının selamlarını katılımcılara iletirken, “Biz tüm acılarımıza raÄŸmen barış çaÄŸrısı yapıyoruz. Dimdik ayaktayız. Burada gönüllerimizi serinletip bizleri ferahlattınız. EreÄŸli 3 günde bizim evimiz oldu. Siz bizim gerçek kardeÅŸlerimizsiniz. Özellikle Belediye BaÅŸkanımıza sonsuz teÅŸekkür ediyor, yeni açılan bu merkezin hayırlı olmasını diliyorum.” dedi.

ÅžENTÃœRK: BU ÅžEHRÄ°N YETÄ°MÄ° GÄ°BÄ° YAÅžADIK

Fiziksel Engelliler DerneÄŸi BaÅŸkanı Ä°smail Åžentürk açılışta yaptığı konuÅŸmada geçmiÅŸ yıllardan alıntı yaparak, “Yıllarca EreÄŸli’de ÅŸehrin yetimi gibi yaÅŸadık. 135 yıllık belediye tarihinde yapılmayanlar kısa sürede yapıldı. Belediye BaÅŸkanımız Hüseyin Uysal’a ve ekibine sonsuz teÅŸekkür ediyorum” dedi. Åžentürk, “Bu ÅŸehirde yıllarca belediyeye, emniyete, polievine, adliyeye, AKM’ye, hastaneye giremiyorduk. Åžimdi ise çok ÅŸey deÄŸiÅŸti. EreÄŸli Sayın BaÅŸkanın sayesinde EreÄŸli engelliler için daha yaÅŸanabilir bir kent haline geldi.” dedi.

UYSAL: BU MERKEZÄ°N SAHÄ°BÄ° SÄ°ZLERSÄ°NÄ°Z

Belediye BaÅŸkanı Uysal açılış kapsamında yaptığı konuÅŸmada bir ülke, bir belediye engelliler konusunda ne kadar samimi olursa bu ülkeler ve belediyeler o kadar ÅŸeffaf olur.” dedi.

“Bu merkezin sahibi sizlersiniz” diyerek açılışa katılan engellilere seslenen BaÅŸkan Uysal, “Bugüne kadar yaptığımız hiçbir ÅŸey engelliler için yeterli deÄŸildir. Yeter de, yeterli de demeyeceÄŸiz. El ele verip daha güzel bir EreÄŸli için engelleri aÅŸmaya devam edeceÄŸiz” ÅŸeklinde konuÅŸtu. 

“BU MERKEZÄ°N SAHÄ°BÄ° SÄ°ZLERSÄ°NÄ°Z“

WHATSAPP Ä°HBAR HATTI 24-12-2019

gülücük0
hayran0
şaşkın0
üzgün0
kızgın0
  • EreÄŸli FM Mobil Uygulamalarımız Yenilendi!
    Hemen Deneyin!
İlk Yorumu Siz Yazın!
Yorum Yazın

Canlı Radyo