Kdz EreÄŸli Haber - Eregli FM Gazetesi

“Bir Varoluş Hamlesi: Afrin”

“Bir VaroluÅŸ Hamlesi: Afrin”

Zonguldak’ta Terör Uzmanı Abdullah AÄŸar’ın Katılımıyla Sezai Karakoç Kültür Merkezi’nde “Bir VaroluÅŸ Hamlesi: Afrin” adlı konferans gerçekleÅŸtirildi.


Edinilen bilgiye göre, Bolu Komando Tugayı’na katıldığı ilk günden beri sürekli arazide sıcak çatışmalara katılan, Özel Kuvvetler’de tim komutanlığı yapan ve üstün cesaret beratı sahibi Abdullah AÄŸar, katılımcılara Türkiye’nin terörle mücadele stratejisi, kararlılığı ve baÅŸarısı ile ilgili deÄŸerli bilgiler verdi.
Afrin’de devam eden Zeytin Dalı harekatındaki geliÅŸmeleri özetleyen AÄŸar bölgedeki operasyonlarda kısa sürede önemli baÅŸarılar elde edildiÄŸini vurguladı. 
15 bin terörist var
AÄŸar, Afrin’de yürütülen harekat ile ilgili ÅŸunları söyledi:
“Afrin’de oldukça zor bir görev üstlenmiÅŸ bulunuyoruz. Bölgede 15.000 civarında terörist bulunmakta, YPG-PKK’lı teröristler bölgede büyük bir hazırlık yapmışlar. Demir destekli tahkimatlar, irtibat hendekleri ile birbirine baÄŸlanmış, Suriye ordusundan gasp ettikleri silahlarla birlikte binlerce patlayıcı ve bubi tuzağı mevcut. Tüm bu hazırlıklar ve jeostratejik tahkimatın amacı Anadolu’yu iÅŸgal etmek. Bölgede büyük kayıplar veriyorlar ve ordumuzun azim ve kararlılığı, ezici gücü karşısında asla baÅŸarıya ulaÅŸamayacaklar. Afrin’e doÄŸru hızlı ilerleyiÅŸimizi sürdürüyoruz. 2-3 günde 30 köyü teröristlerden temizledik ve Afrin’i kuÅŸattık. Yakında elde edeceÄŸimiz zafer Türk milletine armaÄŸan olsun.” 
15 Temmuz darbe giriÅŸiminin vatansever Türk ordusu ve Türk Milleti tarafından nasıl bertaraf edildiÄŸini de özetleyen AÄŸar sözlerini gençlere öğütlerle tamamladı. Okumanın, öğrenmenin, bilgi sahibi olmanın önemini vurgulayan AÄŸar, baÅŸta Kuran-ı Kerim olmak üzere, anlayarak okumamız, edindiÄŸimiz bilgileri hayata geçirmemiz gerektiÄŸini söyledi. Cihadın asıl amaç ve anlamının cehaleti ortadan kaldırma mücadelesi olduÄŸunu, cehaletin ortadan kalkmasının ise tüm dünyada terör ve bozgunculuÄŸun sonu olacağını ifade etti. 
YoÄŸun ilgi gören konferansa Zonguldak Valisi Sayın Ahmet Çınar, Belediye BaÅŸkanı Muharrem Akdemir, Ä°dare Mahkemesi BaÅŸkanı Cemil Hulusi Parlak, BEÃœ Rektör Vekili Prof. Dr. Ali Azar, Ä°l Jandarma Komutanı Albay Gökhan Ä°nan, Emniyet Müdürü Ahmet Metin Turanlı, Askerlik Åžubesi BaÅŸkanı Yüzbaşı Ayhan Kafalı, Rektör Yardımcıları, senato üyeleri, BEÃœ akademik, idari personeli ve öğrenciler katıldı. 

WHATSAPP Ä°HBAR HATTI 24-12-2019

hayran2
gülücük0
şaşkın0
üzgün0
kızgın0
  • EreÄŸli FM Mobil Uygulamalarımız Yenilendi!
    Hemen Deneyin!
İlk Yorumu Siz Yazın!
Yorum Yazın

Canlı Radyo