Kdz EreÄŸli Haber - Eregli FM Gazetesi

O ÖĞRETMEN TOPRAĞA VERİLDİ!..

O ÖĞRETMEN TOPRAĞA VERİLDİ!..

 

Çaycuma ilçesinde tartıştığı öğretmen arkadaşı tarafından bıçaklanarak öldürülen Türkçe öğretmeni Åženol GegekoÄŸlu’nun (36) cenazesi defnedildi.

 

GegekoÄŸlu’nun, Bülent Ecevit Ãœniversitesi SaÄŸlık Uygulama ve AraÅŸtırma Merkezi’nden ailesi tarafından alınan cenazesi, Ã‡aycuma Merkez Camisine getirildi.

GegekoÄŸlu’nun cenaze törenine ailesi, Çaycuma Belediye BaÅŸkanı Bülent Kantarcı, AK Parti Ä°lçe BaÅŸkanı Adil Düzlü, Ä°lçe Milli EÄŸitim Müdürü Mehmet Özdemir, okul müdürleri, meslektaÅŸları ve öğrenciler katıldı.

Burada kılınan cenaze namazının ardından Bülent GegekoÄŸlu’nun cenazesi, PerÅŸembe beldesine baÄŸlı Hacıosmanlar köyünde topraÄŸa verildi.

Çaycuma’da 27 Aralık’ta, Türkçe öğretmeni Okan A, iddiaya göre iskambil oyunu oynarken eline baktıkları gerekçesiyle Çaycuma Ä°mam Hatip Ortaokulu Türkçe öğretmeni GegekoÄŸlu ve bir maÄŸazada tezgahtar olarak çalışan Ferhat B. ile tartışmış, tartışmanın kavgaya dönüşmesi üzerine olayda Okan A, GegekoÄŸlu ve Ferhat B’yi bıçakla yaralamıştı. Hastaneye kaldırılan yaralılardan Bülent GegekoÄŸlu, yapılan müdahaleye raÄŸmen kurtarılamamıştı.

Okan A, olaydan sonra gözaltına alınmıştı.

WHATSAPP Ä°HBAR HATTI 24-12-2019

gülücük0
hayran0
şaşkın0
üzgün0
kızgın0
  • EreÄŸli FM Mobil Uygulamalarımız Yenilendi!
    Hemen Deneyin!
İlk Yorumu Siz Yazın!
Yorum Yazın

Canlı Radyo