Kdz EreÄŸli Haber - Eregli FM Gazetesi

ALAPLI’DA İMAM HATİP LİSESİ İHALEYE ÇIKIYOR

ALAPLI’DA Ä°MAM HATÄ°P LÄ°SESÄ° Ä°HALEYE ÇIKIYOR

AK Parti Zonguldak Milletvekili Faruk ÇaturoÄŸlu, Alaplı’ya yapılması planlanan Ä°mam Hatip Lisesi Okul ihalesinin ay sonu yapılacağı söyledi. Alaplı EÄŸitim Bir Sen tarafından Alaplı Alper Düğün Salonunda dün sabah gerçekleÅŸtirilen dayanışma ve kaynaÅŸma kahvaltısına katılan Milletvekili ÇaturoÄŸlu eÄŸitim camiasına yönelik olarak önemli mesajlar verdi. Milletvekili ÇaturoÄŸlu’nun yanı sıra Zonguldak Memur-Sen BaÅŸkanı Kamuran AÅŸkar, Zonguldak EÄŸitim Bir Sen BaÅŸkanı Sadettin Dede, EÄŸitim Bir Sen Alaplı Yönetim kurulu üyeleri ile 200’e yakın sendika üyesinin katıldığı kahvaltı sıcak ve samimi bir ortamda gerçekleÅŸtirilirken, sendika üyeleri birbirleri ile karşılıklı görüş alışveriÅŸinde bulunma imkanı yakaladı.  

 

ÇATUROÄžLU, “Ä°MAM HATÄ°P Ä°HALEYE ÇIKACAK”

Katılımın oldukça yoÄŸun olduÄŸu toplantıda bir konuÅŸma yapan ÇaturoÄŸlu, eÄŸitim camiasının beklentilerini çok iyi bildiklerini ve bunun çözümü noktasında ellerinden gelen gayreti gösterdiklerini belirterek,  Ä°mam hatip Okulu için ihale yapılacağı açıkladı.  

Zonguldak’ın tüm ilçelerinde olduÄŸu gibi Alaplı ilçesinden de eÄŸitim konusunda yaÅŸanan sorunları çok iyi bildiklerini kaydeden ÇaturoÄŸlu, şöyle dedi: “Bu sorunları maddeler halinde tek tek çözüyoruz. En büyük sıkıntılarımızdan biri; çiftli eÄŸitim-öğretimden tekli eÄŸitime geçmek. Bunun içinde okullarımızın fiziki ÅŸartlarının günün geliÅŸen ÅŸartlarına göre iyileÅŸtirmeye çalışıyoruz. Alaplı okul problemlerinden biri Ä°mam Hatip Lisesiydi, okul binamızın yapılacağı yeri belirledik. Alaplı 690 evler mahallesinde yapacağımız Ä°mam Hatip Lisesinin ay sonu ihalesi yapılarak, gerekli prosedürlerin tamamlanması ile birlikte 2016 yılının ilk aylarında temelini atacağız. Åžimdiden hayırlı uÄŸurlu olmasını diliyorum.” 

 

ASMA, “EN BÃœYÃœK STÖ BÄ°ZÄ°Z”

EÄŸitim Bir Sen Alaplı Temsilcisi ve aynı zamanda Alaplı Memur Sen BaÅŸkanı Murat Asma da yaptığı konuÅŸmada Kısa adı STÖ olan Sivil Toplum Örgütlerinin içinde Türkiye’nin en büyük sendikasının çatısı altında örgütlenme faaliyeti içinde olmanın gurur ve onurunu yaÅŸadıklarının altını çizerek sözlerini ÅŸu ÅŸekilde sürdürdü: “Biz 350 Bin eÄŸitim çalışanının içinde bulunduÄŸu büyük ailesiyiz. Bizim çıkış noktamız deÄŸerlerimizdir. Bizler kimsenin rengine, diline, ÅŸekline, mezhebine bakmaksızın, gözyaşı ve alın terinin ortak olduÄŸu bilinci ile herkesi kucaklamak baÅŸkalaÅŸtırmamak için bir araya gelmiÅŸ Türkiye’nin en büyük sivil toplum örgütüyüz. Bu kahvaltılı toplantı vesileyle; bizleri kırmayarak davetimize icabet eden Milletvekilimiz Sayın ÇaturoÄŸlu’na ve sendikamıza gönül vermiÅŸ siz deÄŸerli dostlarıma ayrı ayrı teÅŸekkür ediyorum”

WHATSAPP Ä°HBAR HATTI 24-12-2019

gülücük0
hayran0
şaşkın0
üzgün0
kızgın0
  • EreÄŸli FM Mobil Uygulamalarımız Yenilendi!
    Hemen Deneyin!
İlk Yorumu Siz Yazın!
Yorum Yazın

Canlı Radyo