Kdz EreÄŸli Haber - Eregli FM Gazetesi

EVLİLİK VAADİYLE DOLANDIRILDI!..

EVLÄ°LÄ°K VAADÄ°YLE DOLANDIRILDI!..

EreÄŸli’de evlilik vaadiyle dolandırıldığını öne süren 62 yaşındaki Emin OkumuÅŸ, Cumhuriyet Savcılığına baÅŸvurdu.

Türkiye TaÅŸkömürü Kurumu (TTK) Armutçuk Müessesesinden emekli OkumuÅŸ, AA muhabirine yaptığı açıklamada, ilçe merkezinde maaşını çektikten sonra köyüne dönerken teyzesinin oÄŸlu Ä°.K. tarafından arandığını ve kendisinin evlenebileceÄŸi bir kadın bulduklarını söylediÄŸini aktardı.

Otobüsten indiÄŸini, Ä°.K. ve S.D. ile buluÅŸtuÄŸunu belirten OkumuÅŸ, "Beni N.A. isimli bayanla tanıştırdılar. Kadının icralık olduÄŸu söylediler. Ä°cra paralarının ödenmesi durumunda benimle evlenebileceÄŸini bu paranın da bir süre sonra bana ödeneceÄŸi söylendi" diye konuÅŸtu. 

OkumuÅŸ, daha sonra bankadan aldığı 18 bin liralık krediyi N.A’ya teslim ettiÄŸini, kadının 3 çocuÄŸuna da hediyeler verdiÄŸini belirterek, "Kadının borçlarını ödemesinin ardından kendisine ulaÅŸamadım. Yaklaşık 22 bin lira harcadım. Bu süreçte kadınla telefonda görüşüyorduk. Kendi evimde yatalak hasta olan 92 yaşındaki anneme bile bakacağını söyledi" ifadelerini kullandı.

Yaklaşık, bir aydır N.A’ya ulaÅŸamadığını anlatan OkumuÅŸ, ne yapacağını bilemediÄŸini söyledi.

Kendisini tanıştıran akrabası ve arkadaşının da bu olaylara uzak kaldığını anlatarak, şöyle devam etti:

"N.A, Ankara’ya gideceÄŸini söyledi ve bir daha da geri gelmedi, Kendisinden bir haber yok. Ben, çocuklarım ve yatalak annemle maÄŸdur kaldım. Dolandırıldığımı öğrenmemin ardından çocuklarım bir süre sonra beni evden attı. Åžu an çevremdeki arkadaÅŸlarımın yanında kalıyorum. Tüm paramı kaybettim ve bankalara da borçlandım. Dolandırıldığımı anladığımda iÅŸ iÅŸten geçmiÅŸti. Cumhuriyet Savcılığına giderek suç duyurusunda bulundum. Bir telefonla hayatım karardı. Beni kandırdılar ve dolandırıldılar. BaÅŸka insanları kandırıp dolandırmasınlar."

WHATSAPP Ä°HBAR HATTI 24-12-2019

gülücük0
hayran0
şaşkın0
üzgün0
kızgın0
  • EreÄŸli FM Mobil Uygulamalarımız Yenilendi!
    Hemen Deneyin!
İlk Yorumu Siz Yazın!
Yorum Yazın

Canlı Radyo