Kdz EreÄŸli Haber - Eregli FM Gazetesi

SELİN ARDINDAN...

SELÄ°N ARDINDAN...

Cumhuriyet Halk Partisi (CHP) Zonguldak Milletvekili Ünal Demirtaş, Ereğli ilçesinde sağanak nedeniyle meydana gelen su baskınından zarar gören esnaf ve vatandaşları ziyaret etti.

CHP EreÄŸli Ä°lçe BaÅŸkanı Hayrettin Kartal ve partililerle Kepez, Kavaklık, Kışla mahalleleri ile ilçe merkezinde incelemelerde bulunan DemirtaÅŸ, maÄŸdur vatandaÅŸların sorunlarının çözümü için her türlü desteÄŸi vereceklerini belirtti.

Selden etkilenen vatandaÅŸlara, "geçmiÅŸ olsun" dileklerini ileten DemirtaÅŸ, ÅŸunları söyledi:

"Kabasakal Deresi’nin taÅŸması sonucu bölgedeki vatandaÅŸlarımız büyük bir tehlikeyle karşı karşıya kaldı. Olayda can kaybının yaÅŸanmaması sevindirici. Yine Kışla Sanayi Sitesi ile ilçe merkezindeki esnafımız ciddi maddi zarara uÄŸradı. Esnaf ve vatandaÅŸlarımızın maÄŸduriyetinin giderilmesi yönünde her türlü desteÄŸi vermeye hazırız. Devlet Su Ä°ÅŸleri’nin biran önce Kabasakal Deresi’nin ıslah çalışmalarına baÅŸlamasını da önemle bekliyoruz."

Öte yandan heyelan nedeniyle kapanan EreÄŸli-Kandilli karayolunda, EreÄŸli Belediyesi ve Ä°l Özel Ä°daresi’ne ait iÅŸ makineleri çalışmalarını sürdürüyor.

WHATSAPP Ä°HBAR HATTI 24-12-2019

gülücük0
hayran0
şaşkın0
üzgün0
kızgın0
  • EreÄŸli FM Mobil Uygulamalarımız Yenilendi!
    Hemen Deneyin!
İlk Yorumu Siz Yazın!
Yorum Yazın

Canlı Radyo