Kdz EreÄŸli Haber - Eregli FM Gazetesi

EREĞLİ ŞANTİYEYE DÖNDÜ!.

EREĞLİ ŞANTİYEYE DÖNDÜ!.

Karadeniz EreÄŸli’nin ÅŸantiyeye döndüğünü belirten Belediye BaÅŸkanı Hüseyin Uysal, ÅŸehrin 11 ayrı noktasında belediyenin çalışması olduÄŸunu belirtti. BaÅŸkan Uysal, sel felaketi sonrası çöken KöseaÄŸzı yolu, Balı Gökme ilave Köprüsü’nün yapım çalışmaları, DSÄ°’nin dere temizliÄŸi ve Afet Konutları’ndaki Su ve kanalizasyon çalışmalarını inceledi.

GeçtiÄŸimiz günlerde heyelan sonucu ulaşıma kapanan Kandilli yolunun da belediyenin makine desteÄŸi ile kısa sürede ulaşıma açıldığını hatırlatan BaÅŸkan Uysal, “Kandilli Köse AÄŸzı yolunda yaÅŸanan çökme sonucu yolu ulaşıma kapattık ve çöken yeri doldurup en kısa sürede tekrar ulaşıma açacağız. Belediyemiz Fen Ä°ÅŸleri ekipleri bu iÅŸ için seferber oldu.” dedi.

Balı Mahallesi yolu üzerinde bulunan Gökme Köprüsü’ne ilave köprü yapılacağını belirten BaÅŸkan Uysal, Belediye Fen Ä°ÅŸleri Müdürlüğü tarafından yaptırılmasına baÅŸlanan köprü çalışmasını inceledi.

BaÅŸkan Uysal, yaÄŸmur ve kanalizasyon sularının karıştığı ve bodrum katlarını su basan Uzun Çayır Mahallesi’ndeki Afet Konutları’nda Belediye Su ve Kanalizasyon Müdürlüğü tarafından yapılan Kanalizasyon Kollekter ve İçme ve yaÄŸmurlama suyu hattı çalışmalarını inceledi.

Uzun Çayır Mahallesi Muhtarı Åžaban Özcan ise, “Geçen yoÄŸun yaÄŸmur sonucu bodrumlarımız su içinde kaldı. Kanalizasyonlarımız taÅŸtı. Belediyemiz anında müdahale etti. Buradaki 7 ayrı bloÄŸun kanalizasyon kollekter hattı, ÅŸebeke hattı ve içme suyu ÅŸebeke hattı tamamen deÄŸiÅŸti. Artık bodrumlarımızı su basmayacak. Bunun için mahallem adına baÅŸkanımıza ve belediyemize teÅŸekkür ediyorum dedi.

BaÅŸkan Uysal daha sonra BaÅŸkan Yardımcısı Esra Alpago, Fen Ä°ÅŸleri Müdürü Tayfun Tarhan ve Su ve Kanalizasyon Ä°ÅŸleri Müdürü Deniz Koca ile birlikte Kabasakal Deresi’nin temizliÄŸine baÅŸlayan DSÄ° yetkililerine teÅŸekkür ederek dere temizliÄŸinin sürdüğünü kaydetti.    

WHATSAPP Ä°HBAR HATTI 24-12-2019

gülücük0
hayran0
şaşkın0
üzgün0
kızgın0
  • EreÄŸli FM Mobil Uygulamalarımız Yenilendi!
    Hemen Deneyin!
İlk Yorumu Siz Yazın!
Yorum Yazın

Canlı Radyo