Kdz EreÄŸli Haber - Eregli FM Gazetesi

ANIT ÖNÜNDE TEPKİ EYLEMİ

ANIT ÖNÜNDE TEPKİ EYLEMİ


Hakkari’de meydana gelen terör saldırısının ardından aralarında MHP, BBP, Saadet Partisi Ä°lçe BaÅŸkanları, sivil toplum kuruluÅŸu temsilcileri ve vatandaÅŸların bulunduÄŸu kalabalık topluluk Atatürk Anıtı önünde toplandı. 

 

Anıt önüne açılan dev Türk Bayrağı etrafında toplanan vatandaÅŸlar artan terör saldırılarına tepki gösterdi. Grup adına açıklamada bulunan Milliyetçi Hareket Partisi (MHP) EreÄŸli Ä°lçe BaÅŸkanı Talat Åžeker, vatan ve milletini seven herkesin yürekleri yandığını belirterek, "Ãœlkemizde bir senaryo uygulanıyor. Bu akÅŸam Hakkari DaÄŸlıca ilçesinde sayıları bile saklanılan bize ulaşılan bilgiler doÄŸrultusunda 20’nin üzerinde içerisinde Albay olmak üzere erbaÅŸ ve er kardeÅŸimiz ÅŸehadete ulaÅŸmış, ÅŸehit olmuÅŸtur.

Biz bunu siyaset yapacak insanlar deÄŸiliz. Bu akÅŸam vatanını milletini bayrağını seven insanlar olarak buradayız. Artık EreÄŸli deÄŸil bütün milletimizi, vatanımızı, Türkiye’yi bu olaylara karşı ayaÄŸa kalkmaya çağırıyoruz. " dedi.

Anıt önünde okunan Kuran’ı Kerim ve yapılan duanın ardından kalabalık, "Kahrolsun PKK", "ÅŸehitler ölmez vatan bölünmez", "susma sustukça sana sıra gelecek", "Vatan sana canım feda" sloganları atarak olaysız ÅŸekilde dağıldı.

WHATSAPP Ä°HBAR HATTI 24-12-2019

gülücük0
hayran0
şaşkın0
üzgün0
kızgın0
  • EreÄŸli FM Mobil Uygulamalarımız Yenilendi!
    Hemen Deneyin!
İlk Yorumu Siz Yazın!
Yorum Yazın

Canlı Radyo