Kdz EreÄŸli Haber - Eregli FM Gazetesi

SEZER HER MAHALLEYE EŞİT HİZMET SÖZÜ VERDİ

SEZER  HER MAHALLEYE EŞİT HİZMET SÖZÜ VERDİ

Ak Parti Kdz. Ereğli Belediye Başkan Adayı İbrahim Sezer, Kavaklık buluşmasında konuştu.


 

Ak Parti Kdz. EreÄŸli Belediye BaÅŸkan Adayı Ä°brahim Sezer beraberinde Milletvekili Saffet Bozkurt, Ak Parti Ä°lçe BaÅŸkanı M. Mücahit Andiç ve Ak Parti Belediye Meclis Ãœyeleri ile birlikte, Kavaklık Mahallesinde “Halk BuluÅŸması” gerçekleÅŸtirdi.

 

Sezer Kavaklık Halkı’na hitaben yaptığı konuÅŸmada  “Mahalle sakinleri olarak görüyorsunuz, yaşıyorsunuz. Burası yıllardır hep aynı kaldı. Bu çaÄŸda bu mahalle bu ÅŸekilde EreÄŸli’ye yakışmıyor.  Her ÅŸey yıllardır aynı, deÄŸiÅŸen hiçbir ÅŸey yok. DoÄŸru dürüst hizmet yok. EÅŸit hizmet yok. En basit ÅŸekilde yollarınız bakımsız kalmış. Kaldırımlarınız eksik ya da olması gereken yerde yok. Çöp konteynırlarınız yetersiz ve saÄŸlıksız konumlandırılmış. Oyun Parklarınız eksik ve bakımsız. Dere ıslah çalışmaları eksik. Kısacası çoÄŸu hizmetten mahrum bırakılmışsınız. Bunlar ÅŸimdiye kadar zaten yapılmalıydı. Sizler bizim dönemimizde gerçek belediyecilik ile tanışacaksınız.  Artık boÅŸ vaatlerle zamanımızı yitirmeyeceÄŸiz. Bizler Kavaklık Halkı’na hak ettiÄŸi hizmeti vermenin yanında, yapacağımız projeler ile buraya canlılık kazandıracağız."ifadelerine yer verdi.

SEZER “HALKTAN 5 KURUÅž ALMADAN YAPACAÄžIZ”

KonuÅŸmasının sonunda Kavaklık Mahallesi için hazırladığı ‘Kentsel Dönüşüm Projesini’ mahalle sakinlerine detaylarıyla anlatan Sezer, mahalleli tarafından büyük alkış aldı.

Açıklamasında Sezer, “Åžehre giriÅŸ kapısı olan Kavaklık Mahallesi artık EreÄŸli’ye yakışır olacak. Åžimdi bu projeyi EreÄŸli ile paylaÅŸmamız üzerine, diÄŸer siyasi baÅŸkan adayları projemize çamur atma yarışına girdiler. “Size bu binaları para ile satacaklar” ÅŸeklinde yalan algıya baÅŸlamışlar. Ben Ä°brahim Sezer olarak ÅŸunu söylemek istiyorum. Bu projeyi hazırlarken mahallenin yaşını doldurmuÅŸ birçok bina içerdiÄŸini ve can güvenliÄŸiniz için bu yıpranmış binaların yıkılarak yeniden inÅŸa edilmesi gerektiÄŸini düşündük. Sizlere yakışır bina ve sosyal alanları oluÅŸturduk. Ve sizden 5 kuruÅŸ para almadan gerçekleÅŸtireceÄŸiz bu projeyi. Size hak ettiÄŸiniz deÄŸeri veren ve yaÅŸamı sunan bu projemize çamur atmaktan baÅŸka bir ÅŸey üretemeyen, size hizmet sunamayan bu zihniyete artık dur demenin zamanı gelmedi mi? Kaybedecek yıllarımız artık yok!”

BOÅž VAATLERLE KAYBEDECEK ZAMANIMIZ YOK

Sadece merkeze önem veren bir belediye baÅŸkanı olmayacağım. Kenar mahallelere de eÅŸit hizmet getireceÄŸim. Bunları makamda oturarak deÄŸil, sizler için sahaya inerek çalışarak yapacağım! Milletvekillerimizle sizlerle el ele vererek, mahallelerimizin, ÅŸehrimizin eksiklerini hızla tamamlayacağız. Çünkü boÅŸ vaatlerle kaybedecek 5 yılımız yok! Bizim insanımız hangi partiden olursa olsun, hangi düşünceden olursa olsun, yapacağım tüm iÅŸlerde ‘Önce Ä°nsana Hizmet’ diyerek, Kdz. EreÄŸli’yi ‘Gerçek Belediyecilik ile’ tanıştıracağım.

Zonguldak Milletvekili Saffet Bozkurt, Kavaklık Mahallesi’nde önemli açıklamalarda bulundu.

BOZKURT “BU TABLO 31 MART’IN AYAK SESLERÄ°”

Öncelikle Kavaklıkta miting alanını dolduran ve yoÄŸun ilgi ile karşılayan mahalle halkına “Bu tablo adeta 31 Mart akÅŸamı gerçek belediyeciliÄŸin ayak sesleri!” benzetmesini yaparak, Kavaklık Halkı’na kendilerine gösterilen bu ilgiden dolayı teÅŸekkür etti. 

BOZKURT “ÃœZERÄ°MÄ°ZDEN PUAN TOPLAMAYA ÇALIÅžIYOR”

Kendisinin Milletvekili olduÄŸu süreçten bugüne kadar EreÄŸli’ye birçok hizmeti kazandırdığını ve kazandırmaya devam edeceÄŸini ifade eden Milletvekili Bozkurt konuÅŸmasında: ’GittiÄŸi yerlerde BaÅŸkan Posbıyık; EreÄŸli’de çevre yolunu, hükümet konağını, emniyet binasını yapamadılar” diyerek seçimde üzerimizden puan toplamaya çalışıyor.

“YAPTIKLARIMIZ YAPACAKLARIMIZIN TEMÄ°NATIDIR”

Sizlere söyleyebilirim ki EreÄŸli’de Hükümet Konağı Öğretmen Evi’nin yanında hızlı bir ÅŸekilde yapılmaya devam ediliyor. Emniyet Binası, DiÅŸ Hastanesi, Ãœniversite Kampüsü, Özel EÄŸitim Kampüsü yapılmaya devam ediyor. Çevre Yolu Projemiz onaylandı yakında start vereceÄŸiz. 400 kiÅŸinin çalışacağı Cezaevi yapımına Subaşı’nda baÅŸlanacak. Devrek EreÄŸli Yolu bitmek üzere, Kepez Yolu’na EDS Sistemi kurulması için gerekli çalışmaları baÅŸlattık. TOKÄ° ile alakalı EreÄŸli’mize müjdemiz olacak. Organize Sanayi çalışmaları çerçevesinde hem Subaşı hem de Yalıboyu Bölgesi’nde Sanayi Bakanlığı tarafından onaylanmış 2 tane projemiz hayata geçti. Yaptıklarımız yapacaklarımızın teminatıdır.

“YALDIZLI YILDIZLI KATALOG BASTIRIP MÄ°LLETÄ°N DUYGULARIYLA OYNAMIYORUZ.”

Devletin EreÄŸli’miz için sunduÄŸu bu olanakları Posbıyık göremiyor sanırım. Kendisi gibi “-cek, -cak’lı” projeler yapmıyoruz. Hayata geçecek projeler yapıyoruz. Sen son 5 yıldır bu halk için ne yaptın sen onu anlat. Yıllardır yaldızlı yıldızlı katalog bastırıp milletin duygularıyla oynuyor. Yapacağım dediÄŸi projeler kataloglarda kalıyor. Yaptığı icraat yok. Kavaklığın, Kışlanın, Köselerin, Abalı mahallesini görüyorsunuz hiçbir çalışma yok.  Ä°brahim Sezer ayağı yere basan projeler hazırladı. Bizde Milletvekili olarak, iktidar olarak baÅŸkan adayı Sezer’in destekçisiyiz. Bu 5 yıllık dönem içerisinde bu projelerin hayata geçtiÄŸini göreceksiniz.

“BU HALKI KANDIRMAYIN!”

Milletvekili Bozkurt Kavaklık Mahallesi sakinlerine “Seçim sahnesinde yer alan Eski Belediye BaÅŸkanı Murat Sesli aday deÄŸil. Aday olan aynı ismi taşıyan kuzeni. Bu halkı kandırmacan baÅŸka bir ÅŸey deÄŸil!  Bu kafaları karıştırmaktan baÅŸka bir ÅŸey deÄŸil. Seçim yarışını kazanamayacaklarını bildikleri halde Ä°yi Parti ile Sesli bir olarak, Ak Parti’den oy bölmeye çalışıyorlar.

WHATSAPP Ä°HBAR HATTI 24-12-2019

gülücük4
hayran1
şaşkın0
üzgün0
kızgın0
  • EreÄŸli FM Mobil Uygulamalarımız Yenilendi!
    Hemen Deneyin!
İlk Yorumu Siz Yazın!
Yorum Yazın

Canlı Radyo