Kdz EreÄŸli Haber - Eregli FM Gazetesi

KİMLİK BİLGİLERİ NETLEŞTİ !

KÄ°MLÄ°K BÄ°LGÄ°LERÄ° NETLEÅžTÄ° !

EreÄŸli`de denizde erkek cesedi bulundu.


EreÄŸli 'de denizde erkek cesedi bulundu. 


Olay sabah saatlerinde EreÄŸli ilçesi Bozhane Limanı mevkii üzerinde meydana geldi. Ä°ddiaya göre sabah sporu yapan vatandaÅŸlar liman içerisinde deniz yüzeyinde hareketsiz duran bir insanı fark ettiler. 112 Acil ÇaÄŸrı Merkezi’ne vatandaÅŸların haber vermesiyle olay yerine saÄŸlık, sahil güvenlik ve polis ekipleri sevk edildi. Sahil güvenlik botuyla yanaÅŸan ekipler, cesedi bota alarak karaya çıkardı. 

KÄ°MLİĞİ BELLÄ° OLDU 

 EreÄŸli’de denizde ölü bulunan 25 yaşındaki gencin kimliÄŸi belli oldu. 


Ereğli ilçesine bağlı Müftü Mahallesi Uzunkum Caddesinde spor yapan vatandaşlar tarafından denizde bir kişinin olduğu ihbarına olay yerine gelen Sahil Güvenlik, itfaiye, polis ve 112 ekipleri, denizden gencin cansız bedenini çıkararak otopsi için Devlet hastanesine kaldırmıştı. Yapılan araçtırma ve incelemeler sonrasında 25 yaşında olduğu öğrenilen gencin isminin Armağan Salman olduğu bilgisine ulaşıldı. Polis ekiplerinin gencin ailesine ulaşmaya çalıştıkları öğrenildi.

GÖRGÜ TANIĞI ANLATTI
Spor yaptığı sırada yaÅŸlı bir kadının Cesedi görerek ihbarda bulunan Nazmiye Uzunmehmet, “Fitness aletlerinde egzersiz yaptığım sırada yaÅŸlı teyze, ‘denizde bir ÅŸey var bakar mısın” dedi. Baktığımda bunun bir ceset olduÄŸunu fark ettim. Durumu polise bildirdim” diye konuÅŸtu.

KÄ°MLÄ°K BÄ°LGÄ°LERÄ° NETLEÅžTÄ° !

EreÄŸli`de denizde erkek cesedi bulundu.

WHATSAPP Ä°HBAR HATTI 24-12-2019

gülücük3
üzgün2
hayran0
şaşkın0
kızgın0
  • EreÄŸli FM Mobil Uygulamalarımız Yenilendi!
    Hemen Deneyin!
İlk Yorumu Siz Yazın!
Yorum Yazın

Canlı Radyo