Kdz EreÄŸli Haber - Eregli FM Gazetesi

EREĞLİ FM 31 YAŞINDA

EREÄžLÄ° FM 31 YAÅžINDA

Ereğli FM, kuruluşunun 31’inci yılını kutluyor.


EreÄŸli FM, kuruluÅŸunun 31’inci yılını kutluyor.

EreÄŸli FM Yönetim Kurulu BaÅŸkanı Halil BozkuÅŸ, Yayın ve Reklam Müdürlüğünü Arzu Tekin, Haber Merkezi YönetmenliÄŸini ise Yusuf Zobar’ın üstlendiÄŸi EreÄŸli FM’nin kuruluÅŸ yıldönümüne iliÅŸkin bir mesaj yayımladı.

BozkuÅŸ’un mesajı şöyle;

Canlı yayın programları, konuk ettiği sanatçılar ve bir dizi yeniliklerle bölge radyoculuğuna farklı bir ivme kazandıran Ereğli FM, tarafsız ve cesur radyo kimliği ile yoluna devam ediyor.

Yayın yaptığı kategoride internet üzerinden en çok dinlenen yerel radyo olarak geçen yılı olduÄŸu gibi, bu yılı da zirvede tamamlamayı baÅŸaran Radyomuz, Yayın Müdürümüz Arzu Tekin'in “Uluslararası Radyonun Yıldızları Ödülleri’nde, Yılın En iyi Bölgesel Radyo Programcısı seçilmesi ile baÅŸarılarına bir yenisini daha ekledi.

EreÄŸli FM dinleyicilerinden gelen olumlu mesajların verdiÄŸi güçle,  yayın kalitesini arttırma, yayın içeriklerini zenginleÅŸtirme yönündeki  Ã§alışmalarını da sürdürdü.

Kısa süre önce kendine ait yeni binasına taşınan radyomuz, bir dizi yenilik hamlesini de başlatmış olmanın mutluluğu ile 31.yılı karşılıyor.

Ereğli FM şarkılar ile yüreklerinize dokunmaya, bölgenin en çok takip edilen haber sitesi olma yolunda çıkışını sürdüren www.ereglifm.com.tr internet sitesi ile de sesiniz olamaya devam edecek.

Radyomuzun kuruluÅŸunun 31.yılında bu yolculukta bize güç veren siz deÄŸerli dinleyici ve okurlarımıza sonsuz teÅŸekkürlerimi sunuyorum.”

WHATSAPP Ä°HBAR HATTI 24-12-2019

hayran6
gülücük2
kızgın1
şaşkın0
üzgün0
  • EreÄŸli FM Mobil Uygulamalarımız Yenilendi!
    Hemen Deneyin!
İlk Yorumu Siz Yazın!
Yorum Yazın

Canlı Radyo