Kdz EreÄŸli Haber - Eregli FM Gazetesi

KALETEPE'DE YENİLİKLER

KALETEPE'DE YENÄ°LÄ°KLER

Posbıyık


Kdz. EreÄŸli Belediyesi’nin askeriyeden devralarak bu yıl halkın ziyaretine açtığı Kale Tepe yoÄŸun ilgi görüyor. Belediye BaÅŸkanı Halil Posbıyık, belediyenin ilgili tüm teknik ve idari kadrosunu Kale Tepe’de toplayarak halkın buradan en iyi ÅŸekilde istifade edebilmesi için yapılması gereken çalışmaların talimatını verdi. ‘Kale Tepe EreÄŸli’nin hazinesidir’ diyen BaÅŸkan Posbıyık; ”Buranın kıymetini gezip gördükçe çok iyi anlayacaksınız. Bu hazineyi halkımıza en iyi ÅŸekilde sunmak için gereken tüm çalışmalar yapılacak” dedi.

Kdz. EreÄŸli Belediye BaÅŸkanı Halil Posbıyık, askeriyeden devralarak bu yıl halkın ziyaretine açılan Kale Tepe’de incelemelerde bulundu, yapılması gereken iÅŸler için ilgili birimleri görevlendirdi.

BaÅŸkan Posbıyık, beraberinde baÅŸkan yardımcıları, daire müdürleri ve ilgili teknik ekiplerle birlikte Kale Tepe’yi gezdi, alan üzerinde halkın daha iyi istifade edebilmesi için yapılması gereken çalışmalar belirlendi. Belediyenin daveti üzerine incelemeye önceki dönemlerde Karadeniz Bölge ve Garnizon Komutanlığı görevinde bulunan Emekli TuÄŸamiral Taner Gün de katılarak görüşlerini paylaÅŸtı.

“EN Ä°YÄ° ÅžEKÄ°LDE EREÄžLÄ° HALKINA SUNACAÄžIZ”

Ä°ncelemelerinin ardından açıklamada bulunan Belediye BaÅŸkanı Halil Posbıyık, Kale Tepe’nin EreÄŸli’nin hazinesi olduÄŸunu belirterek ÅŸunları söyledi:

“Kale Tepe’ye baÅŸkan yardımcılarım, daire müdürleri, mühendisler, bütün teknik ekibimle incelemeye geldik. Burası çok önemli bir yer. EreÄŸli’nin hazinesi. Spor, yürüyüş için çok güzel yerler var. Tarihi bir yer. Resmen tarihi izleyeceksiniz. AkÅŸam gün batımının izlendiÄŸi en güzel mekanlardan biri. Türkiye’nin beklide çok nadir yerlerinden bir tanesi burası. EreÄŸli’yi 360 derece yakından izleyebiliyorsunuz. Gezilecek dehlizler var, kapalı odalar var. Buralarda yapacağımız çalışmaları planlıyoruz. Otopark sorununu nasıl çözeriz onu planlıyoruz. Åžuanda belli saatlerde kısıtlı olarak vatandaşın ziyaretine açabiliyoruz. Çünkü tam anlamıyla almamız gereken emniyet tedbirleri var. Çevresindeki fens tellerini öreceÄŸiz.  Profesyonelce burayı ışıklandırmak istiyoruz. Åžuanda dahi kısıtlı saatlerde açmamıza raÄŸmen inanılmaz derece vatandaÅŸlarımız buraya geliyorlar. Büyük bir raÄŸbet var. Hatta EreÄŸli dışından da insanlar gelmeye baÅŸladı. DoÄŸallığı, güzelliÄŸi harika bir yer. Buradan halkımızı en iyi ÅŸekilde faydalandırabilmek için, bu hazineyi en iyi ÅŸekilde halkımızın kullanması için gereken tüm çalışmaları ekibimizle yapacağız. Bunun için alanında profesyonel ekibi de gerekirse EreÄŸli’ye çağıracağız. Yeni bir tarihi ve güzel bir mekanı EreÄŸli’ye kazandırmanın EreÄŸli Belediyesi olarak mutluluÄŸunu yaşıyoruz.”

KALETEPE'DE YENÄ°LÄ°KLER

Posbıyık

WHATSAPP Ä°HBAR HATTI 24-12-2019

hayran2
gülücük0
şaşkın0
üzgün0
kızgın0
  • EreÄŸli FM Mobil Uygulamalarımız Yenilendi!
    Hemen Deneyin!
Halkdan biri

21 Nisan 2024 - 01:02

Yukarıya cıkmak icin yarım saatte 1 servis koyulsa iyi olur yürü yürü bitmiyor yolu

Yorum Yazın

Canlı Radyo