Kdz EreÄŸli Haber - Eregli FM Gazetesi

POSBIYIK ; "TRAFİK SORUNUNA ÇARE OLACAĞIZ "

POSBIYIK ; "TRAFİK SORUNUNA ÇARE OLACAĞIZ "

ERMED Yönetimi Belediye Başkanı Halil Posbıyık’a kutlama ziyareti gerçekleştirdi.


Kdz. EreÄŸli Dijital Medya ve Gazeteciler DerneÄŸi (ERMED) Yönetimi, Karadeniz EreÄŸli Belediye BaÅŸkanı Halil Posbıyık’a kutlama ziyareti gerçekleÅŸtirdi.


22 Nisan Pazartesi günü çiçek sunumu ile baÅŸlayan ziyarette konuÅŸan ERMED Yönetim Kurulu BaÅŸkanı DoÄŸan Gönüllü, 6. kez belediye baÅŸkanı seçilme baÅŸarısını gösteren Posbıyık’ı kutlayarak baÅŸarılı çalışmalar diledi. Gönüllü ayrıca, ERMED olarak topluma yönelik gerçekleÅŸtirilmek istenen etkinlikle ilgili belediyenin desteÄŸine ihtiyaç olduÄŸunu söyledi ve ERMED Sekreteri Sabriye Aşır tarafından BaÅŸkan Posbıyık’a kısa bilgilendirme sunumu yapıldı. Posbıyık da, belediyenin imkanları ölçüsünde sosyal- kültürel projelere destek verdiÄŸini hatırlattı ve belediyenin toplumsal projelere açık olduÄŸunu ifade etti. Yerel konuların da sohbet olarak görüşüldüğü ziyarette Posbıyık, EreÄŸli’nin öncelikli ve en büyük sorununun Alaplı-EreÄŸli sınırı ile Hastane KavÅŸağı arasındaki güzergahta yapılması planlanan çevre yolu olduÄŸunu söyleyerek, “Biz de belediyeye terk edilecek olan Kepez yolunda ve mahalle aralarındaki yollara iyileÅŸtirmeler yapacağız, trafik sorununa çare olacağız.” dedi.
ERMED BaÅŸkanı DoÄŸan Gönüllü, Yönetim Kurulu Ãœyeleri Sabriye Aşır ve Aykut AteÅŸ’le, Denetim Kurulu Ãœyeleri Arzu Günaydın Tekin ve Fahrettin Özaydın’ın katıldığı ziyaret, güncel konularla ilgili sohbetle devam ederken, karşılıklı iyi niyet ve baÅŸarı dilekleri ile son buldu.

WHATSAPP Ä°HBAR HATTI 24-12-2019

gülücük0
hayran0
şaşkın0
üzgün0
kızgın0
  • EreÄŸli FM Mobil Uygulamalarımız Yenilendi!
    Hemen Deneyin!
İlk Yorumu Siz Yazın!
Yorum Yazın

Canlı Radyo