Kdz EreÄŸli Haber - Eregli FM Gazetesi

GELENEKSEL KADİR GECESİ İFTARI

GELENEKSEL KADÄ°R GECESÄ° Ä°FTARI

Kadir Gecesi programında 7 bin 500 kişi birlikte iftar açtı, birlikte dua etti.


Kdz. EreÄŸli Belediyesi’nin sahil bandı belediye tesislerinde düzenlediÄŸi geleneksel Kadir Gecesi programında 7 bin 500 kiÅŸi birlikte iftar açtı, birlikte dua etti. Belediye BaÅŸkanı Halil Posbıyık, halkın Kadir Gecesi’ni ve Ramazan Bayramı’nı kutladı.

Kdz. EreÄŸli Belediyesi’nin geleneksel Kadir Gecesi iftar programı halkın yoÄŸun katılımıyla sahil bandı belediye tesislerinde gerçekleÅŸtirildi. 

Programa, Belediye Başkanı Halil Posbıyık, eşi Kadın Gücü Kooperatifi Başkanı Neriman Posbıyık, oğlu Tuğberk Posbıyık, Belediye Başkan Yardımcıları, Belediye Meclis üyeleri, siyasi parti ve sivil toplum örgütlerinin temsilcileri, basın mensupları ve Ereğli halkı katıldı.

BaÅŸkan Posbıyık, ailesiyle birlikte masaları tek tek gezerek halkın Kadir Gecesi’ni ve Ramazan Bayramı’nı kutladı.

BAÅžKAN POSBIYIK: “Ä°FTARI HER BERABER AÇMANIN MUTLULUÄžUNU YAÅžIYORUM”

BaÅŸkan Posbıyık, EreÄŸli halkıyla Kadir Gecesi’nde bir arada olmanın mutluluÄŸunu yaÅŸadığını belirterek ÅŸunları söyledi:

“Yüce rabbime şükürler olsun ki Kadir Gecesi’nde bir arada iftarımızı yapıyoruz. Bu akÅŸam kadir Gecesi münasebetiyle 6 bin kiÅŸiyi burada misafir ediyoruz. Aynı zamanda ayakta kalan bin 500 kiÅŸiye yemeklerini ikram ediyoruz. 25 yıldır gelenek hale getirdiÄŸimiz ÅŸekilde ihtiyaç sahibi bin 500 vatandaşımızın da evlerine yemek götürüyoruz. Sizlerle bir arada olmak çok güzel. Bu akÅŸam tatlılarımızı eÄŸitimsever Zuhal Yılmaz’ın oÄŸlu Ä°hsan Yılmaz bizlere ikram etti, teÅŸekkür ediyoruz. Pideleri de bütün fırıncı esnafımız gönderdi, kendilerine teÅŸekkür ediyorum.  Ramazan ayı başından itibaren bizleri yalnız bırakmayan EreÄŸli’nin deÄŸerli hocalarına teÅŸekkür ediyorum. Allah hepinizden razı olsun. Allah bayramda saÄŸlık sıhhat içerisinde bayramlaÅŸmayı nasip etsin.  Ramazan dedik baÅŸladı, sona yaklaÅŸtık ve Kadir Gecesi’nde bir kez daha buluÅŸtuk. Allah herkese saÄŸlık sıhhat versin. Duaların kabul olduÄŸu bu mübarek gecede AÅŸkım EreÄŸli’yle, sevdiklerimizle bir araya gelerek birlik beraberlik içinde olduk. Arife günü de ÅŸehir mezarlığında mevlit okutulacak. Tüm halkımızı mevlit programına davet ediyorum.

Bu gece edeceÄŸimiz duaların güzel EreÄŸli’mize, ülkemize ve tüm insanlığa huzur, bolluk ve mutluluk getirmesi temennisiyle Mübarek Kadir Gecenizi ve bayramınızı en içten dileklerimle kutluyorum.”

Kdz. Ereğli Belediyesi, Kadir Gecesi iftarında çorba, et kavurma, pilav, iftariyelik ve tatlıdan oluşan yemek ikramında bulundu. Çocuklara elma şekeri, pamuk şeker, macun şeker, horoz şeker ikram edildi.

GELENEKSEL KADÄ°R GECESÄ° Ä°FTARI

Kadir Gecesi programında 7 bin 500 kişi birlikte iftar açtı, birlikte dua etti.

WHATSAPP Ä°HBAR HATTI 24-12-2019

gülücük2
hayran0
şaşkın0
üzgün0
kızgın0
  • EreÄŸli FM Mobil Uygulamalarımız Yenilendi!
    Hemen Deneyin!
İlk Yorumu Siz Yazın!
Yorum Yazın

Canlı Radyo