Kdz EreÄŸli Haber - Eregli FM Gazetesi

DEMİRTAŞ İFADE VERDİ !

DEMÄ°RTAÅž Ä°FADE VERDÄ° !

Gülüç Belediye Başkanı Gökhan Mustafa Demirtaş tutuksuz yargılanacak.


İYİ Parti'den Gülüç Belediye Başkanı seçilen Gökhan Mustafa Demirtaş'ın bir bayan personelin şikayeti üzerine açılan soruşturmanın ardından ikinci mahkeme Karadeniz Ereğli 5. Asliye Hukuk Mahkemesi'nde görülüyor.

Aile ve Sosyal Politikalar Bakanlığı avukatının da müdahil olduğu duruşma nedeniyle yoğunluk yaşanıyor. Başkan Demirtaş'a destek verenler Karadeniz Ereğli Adliyesi önünde yoğunluk oluştururken diğer taraftan şikayetçi tarafına da çok sayıda kadın destek veriyor. Karadeniz Ereğli Kadın Platformu Yöneticilerinin de takip ettiği mahkeme sürüyor.

MAHKEME TUTUKSUZ YARGILANMASINA KARAR VERDÄ°

İkinci mahkemede tanıklar dinlendi. Cumhuriyet Savcılığı görüşünü açıkladı. Mahkeme Gülüç Belediye Başkanı Gökhan Mustafa Demirtaş'ın tutuksuz yargılanmasına, bir sonraki mahkemenin de 26 Nisan 2024 tarihinde saat 11.00'de görülmesine karar verdi. Kararın ardından tarafların oluşturduğu kalabalık dağıldı. Öte yandan Demirtaş hakkında başka bir bayan tarafından yapılan suç duyurusunda herhangi bir suç unsuruna rastlanılmaması nedeniyle takipsizlik kararı verilmişti.

WHATSAPP Ä°HBAR HATTI 24-12-2019

gülücük4
hayran4
kızgın3
üzgün1
şaşkın0
  • EreÄŸli FM Mobil Uygulamalarımız Yenilendi!
    Hemen Deneyin!
İlk Yorumu Siz Yazın!
Yorum Yazın

Canlı Radyo