Kdz EreÄŸli Haber - Eregli FM Gazetesi

POSBIYIK 18 MART MESAJI

POSBIYIK 18 MART MESAJI

18 Mart Şehitleri Anma Günü ve Çanakkale Deniz Zaferi mesajı;


Kdz. EreÄŸli Belediye BaÅŸkanı Halil Posbıyık'ın 18 Mart Åžehitleri Anma Günü ve Çanakkale Deniz Zaferi mesajı; 

Çanakkale Zaferi, Gazi Mustafa Kemal Atatürk'ün "Ben size taarruzu emretmiyorum, ölmeyi emrediyorum." sözüyle, bir ulusun, vatan sevgisini, kardeşliği, birlik ve beraberlik ruhunu tüm dünyaya inançla kanıtladığı bir mücadelenin göstergesidir.

109 yıl önce bugün "Çanakkale Geçilmez" dedirten kahramanlarımız, kendi topraklarımıza ve hürriyetimize sahip çıkma kararlılığımızı ortaya koymuÅŸ, tüm dünyaya bu milletin var oluÅŸ iradesinin yıkılamayacağını kanıtlamıştır. 

Bu yüzden imkânsızlıklar içinde çok büyük fedakârlıklar ile kazanılan Çanakkale Zaferi, sadece geçmiÅŸimizin bir aziz hatırası olarak deÄŸil, gelecek nesillere en güçlü ilham kaynaklarından biri olmaya devam edecektir. 

Milleti millet yapan ÅŸeylerden biri de ortak tarih bilincidir. Bugün, bizlere düşen en büyük görev, Atalarımızın bizlere bıraktığı mirasa sahip çıkarak, Çanakkale ruhunu, heyecanını ve kararlığını her zaman yaÅŸatmaktır. 

Çanakkale Zaferi’nin 109. yıldönümünde, Cumhuriyetimizin kurucusu Gazi Mustafa Kemal Atatürk ve silah arkadaÅŸları baÅŸta olmak üzere tüm kahramanlarımızı, vatanı uÄŸruna canını bir an bile düşünmeden feda eden tüm ÅŸehitlerimizi saygı, rahmet ve minnetle anıyorum.

#ÇanakkaleGeçilmez

WHATSAPP Ä°HBAR HATTI 24-12-2019

gülücük1
hayran0
şaşkın0
üzgün0
kızgın0
  • EreÄŸli FM Mobil Uygulamalarımız Yenilendi!
    Hemen Deneyin!
İlk Yorumu Siz Yazın!
Yorum Yazın

Canlı Radyo