Kdz EreÄŸli Haber - Eregli FM Gazetesi

SAFFET BOZKURT'DAN FLAŞ AÇIKLAMALAR !

SAFFET BOZKURT'DAN FLAŞ AÇIKLAMALAR !

Ak Parti Zonguldak Milletvekili Saffet Bozkurt Ereğli FM canlı yayınında flaş açıklamalar yaptı.


Ak Parti Zonguldak Milletvekili Saffet Bozkurt, EreÄŸli FM’in canlı yayın konuÄŸu oldu.

EreÄŸli FM Yayın Müdürü Arzu Tekin’in yayın Moderatörlüğünü yaptığı, Haber Hayat Gazetesi Ä°mtiyaz Sahibi DoÄŸan Gönüllü’nün ise soruları ile konuk Gazeteci olarak katıldığı  “Seçime DoÄŸru” programında konuÅŸan Bozkurt, “ Görev sürem bittiÄŸinde geride is deÄŸil iz bırakan siyasetçi olmayı arzu ediyorum. BaÅŸka bir gayem yok. Söylem deÄŸil, eylemden yanayım.” dedi.

İÇİMDEKİ HİZMET AŞKI ÜST SEVİYEDE

Ä°lçe baÅŸkanlığı sürecinde bölge sorunlarına hâkim olmasının avantajlarını ilk 9 aylık döneminde deÄŸerlendirdiÄŸini   söyleyen  Bozkurt, “ Yeni bir ortama adapte olmak kolay deÄŸil. İçimde olan hizmet aÅŸkı ile üst seviyede gayret göstererek çözülmesi çok önceden gereken ancak bugüne kalan sorunları çözme ve  hedeflere ilerleme noktasında hızlı giriÅŸ yaptım. Haftanın 3-4 günün ya bakanlıklarda ya da genel müdürlüklerdeyim. Azami gayret göstererek birçok sorunu aÅŸma noktasında muhaffak olduk. ”dedi

İBRAHİM BEYLE UYUM İÇİNDE ÇALIŞIYORUZ

Ä°lçe BaÅŸkanlığı döneminde Belediye BaÅŸkan Adayı Ä°brahim Sezer’in siyasi iÅŸlerden sorumlu baÅŸkan yardımcılığı görevini yürüttüğünü hatırlatan Bozkurt, “ Genel Merkezin aday takdiri Ä°brahim beyden yana oldu. Temel hedef EreÄŸli’ye hizmet etmek.  Aday Ä°brahim Bey deÄŸil baÅŸka bir arkadaşımızda olsaydı aynı azimle çalışırdım. Bugün de uyum içinde çalışıyoruz. 31 Mart akÅŸamında inÅŸallah hedefe hep birlikte varacağız . ÅŸeklinde konuÅŸtu.

MHP İLE İTTİFAK YAPMAYI GÖNÜLDEN İSTEDİK

Bozkurt, Gönüllü’nün EreÄŸli’de MHP ile ittifak yapılmaması ve buna iliÅŸkin BaÅŸkan Adayı Ä°lkay Özdemir’in “ Ä°ttifakı AK Parti istemedi”  sözlerini hatırlatması üzerine Bozkurt, “EreÄŸli’de MHP ile ittifak konusunda istememe gibi bir ÅŸey söz konusu deÄŸil. Genel Merkezle görüştüm Gönülden istedik , bu anlamda mücadelemizde oldu.” ifadelerine yer verdi.

EREĞLİ YEREL YÖNETİMDE HİZMETE SUSADI !

Canlı yayında “EreÄŸli için, Zonguldak için canımızı başımızı ortaya koyarız. EreÄŸli’ye olan gerçek aÅŸk bizde .” ifadelerini kullanan Bozkurt,  “Ankara boyutunda Ä°brahim beyin yanında olacağım. Yerel yönetim anlamında hizmete susayan EreÄŸli deÄŸiÅŸimi kısa sürede görecek.”dedi.

ARTIK 81 YAÅžINDA EMEKLÄ° OLUP TORUN SEVSÄ°N

Mevcut BaÅŸkan CHP Adayı Halil Posbıyık’ın artık 81 yaşına geldiÄŸini söyleyen Bozkurt, “EreÄŸli’ye faydası yok.  81 yaşında emekli olma zamanı geldi. Ä°lk dönem olumlu iÅŸler yaptı, sonrasında hizmet yok. 1989’da Ruhi CöbekoÄŸlu 66 yaşında iken artık bırak diyordu. 66 nerde 81 nerde,  yaÅŸlandı artık torunlarını sevmeli. DiÄŸer  partiye bakıyoruz, Kuzen Sesli’yi tanımıyorum, önceki dönem Murat Sesli aday deÄŸil. “ÅŸeklinde konuÅŸtu.

9 AYDA ÖNEMLİ HİZMETLERE İMZA ATTIK

Bozkurt 9 aylık Milletvekilliği süresince yapılan hizmetleri de özetlediği açıklamasında da şu görüşlere yer verdi.

“Bugün Hükümet konağı, Emniyet binası 2.kat aÅŸamasında. Özel EÄŸitim Kampüsü Konya’dan sonra EreÄŸli’de anaokulundan liseye kadar özel eÄŸitim imkânı saÄŸlayacak.  Olimpik Havuz ve DiÅŸ Hastanesi bitmek  ufak detaylar kaldı. 2. OSB Subaşı ve Yalıboyu bölgesinde inÅŸa edilecek. Subaşı bölgesinde 400+400 kapasiteli açık kapalı cezaevi ihalesi Nisan da yapılacak.

TOKÄ°’nin  108 konutla ilgili çalışmalarımız sürüyor. Nisan sonunda ihalesi var. Kredi yurtlara ait proje 1000 kiÅŸilik yurt ihaleye çıkacak .  Kırmacı saÄŸlık evi projemiz , Kepez  ve Kandilli ye saÄŸlıklı yaÅŸam merkezi ihaleleri yapıldı. EreÄŸli - Alaplı Çevre yolu ısrarımızla kamulaÅŸtırma kararı çıktı, 2025 de kama vurulacak 500’e yakın parsel kamulaÅŸtırılacak. Kepez trafiÄŸini rahatlatacağız . EreÄŸli –Devrek yolu 3 km kaldı. Ä°kmal ihalesi yapılacak.  EreÄŸli ile Devrek’i bütünleÅŸtireceÄŸiz.”

DİĞER AÇIKLAMALARDAN BAŞLIKLAR ;

Kilimli’den Zonguldak arası 45 dakikaydı, ÅŸimdi 4 dakika. Ä°ktidar gücü ile yapıldı bunlar. Burada iktidarın gücü ile  Belediyeyi aÅŸan konu ve projelerde ben var olacağım.

Ben Zonguldak’ın Milletvekiliyim. Toplumun hassasiyetlerini dikkate alırım, alıyorum. EreÄŸli’nin menfaati dışında hiçbir düşüncenin altına imza atmam .

Görev sürem bittiğinde geride is değil iz bırakan siyasetçi olmayı arzu ediyorum. Başka bir gayem yok. Söylem değil, eylemden yanayım. Benim ki gerçek AŞK.

CANLI YAYININ TAMAMINI DİNLEMEK İÇİN TIKLAYINIZ...

 

SAFFET BOZKURT'DAN FLAŞ AÇIKLAMALAR !

Ak Parti Zonguldak Milletvekili Saffet Bozkurt Ereğli FM canlı yayınında flaş açıklamalar yaptı.

WHATSAPP Ä°HBAR HATTI 24-12-2019

gülücük1
hayran1
üzgün1
şaşkın0
kızgın0
  • EreÄŸli FM Mobil Uygulamalarımız Yenilendi!
    Hemen Deneyin!
İlk Yorumu Siz Yazın!
Yorum Yazın

Canlı Radyo