Kdz EreÄŸli Haber - Eregli FM Gazetesi

ERDEMİR 3.KEZ KATILIYOR.

ERDEMÄ°R 3.KEZ KATILIYOR.

Erdemir, Tube&Wire Fuarı’nda üçüncü kez katıldı.


Türkiye’nin en büyük yassı çelik üreticisi Erdemir, demir-çelik endüstrisinin uluslararası buluÅŸma noktası olan Tube&Wire Fuarı’nda üçüncü kez yer aldı.

15-19 Nisan tarihleri arasında Almanya’nın Düsseldorf ÅŸehrindegerçekleÅŸtirilen fuardaErdemir, dünyanın dört bir yanından gelen ziyaretçilerden yoÄŸun ilgi gördü.

OYAK Maden Metalürji ÅŸirketlerinden Erdemir, Tube&Wire Fuarı’nda, 80 ülkeden gelen 40 bine yakın ziyaretçiye ürünlerini sergiledi. Bu yıl15-19 Nisan 2024tarihleri arasında kapılarını açan fuar, Almanya’nın Düsseldorf kentinde gerçekleÅŸtirildi. Demir-çelik sektörünün dünya çapındaki en önemli buluÅŸmalarından biri olanTube&Wire Fuarı’na bu yıl üçüncü kez katılan Erdemir’in“Sıfır Karbon Hedefine DoÄŸru ÇeliÄŸin YeÅŸil YolculuÄŸu”temasıyla hazırlanan standında, karbon sıfır hedefine yönelik projeleri anlatan video film gösterildi.

Türkiye’nin önde gelen ihracatçı ÅŸirketlerinden Erdemir, 1. salonda yer alan 1D13 numaralı standında ağırladığı uluslararası ziyaretçiler ile ihracat ağına yeni pazarlar eklemek adına verimli görüşmeler gerçekleÅŸtirdi. Stantta gösterilen “Erdemir Sürekli Asitleme ve Tandem Hattı”, “Çelik Ãœretim Süreci”, “Sıcak Haddeleme” ve“Ä°sdemir Kangal Haddehanesi” animasyon filmleri ise ziyaretçiler tarafından ilgiyle izlendi.

WHATSAPP Ä°HBAR HATTI 24-12-2019

gülücük0
hayran0
şaşkın0
üzgün0
kızgın0
  • EreÄŸli FM Mobil Uygulamalarımız Yenilendi!
    Hemen Deneyin!
İlk Yorumu Siz Yazın!
Yorum Yazın

Canlı Radyo