Kdz Ereğli Haber - Eregli FM Gazetesi

MAYIS AYI ATÖLYE PROGRAMI BELLİ OLDU

MAYIS AYI ATÖLYE PROGRAMI BELLİ OLDU

Kdz. Ereğli Belediyesi Oyuncak Müzesi Mayıs ayı atölye programı açıklandı.


Kdz. Ereğli Belediyesi Oyuncak Müzesi Mayıs ayı atölye programı açıklandı.

Kdz. Ereğli Belediyesi Oyuncak Müzesi Koordinatörü Melih Tanrıkulu, Mayıs ayı içerisinde Cumartesi günleri atölye çalışmalarına devam edeceklerini açıkladı.

Oyuncak Müzesi Atölye çalışmalarına katılmak isteyen veliler 0372 310 01 44 numaralı telefondan ön kayıt yaptırabilirler.
 

Program şu şekilde:

1.      04 MAYIS  KALETEPE'DE TARİHE YOLCULUK ( ARKEOLOJİ ATÖLYESİ ) ARKEOLOG  DR. GÜZİN BİLİR ( DÜZCE ÜNİVERSİTESİ SU ALTI ARAŞTIRMA MERKEZİ  )  İLKOKUL ÖĞRENCİLERİNE YÖNELİK  SAAT : 10.30 - 12.30  EBEVEYN – ÇOCUK

Bu atölyede öğrenciler ve aileleri  hem şehirlerindeki kültürel mirasları tanımış olacak hem de uygulamalı çalışmalara katılarak kazı, kültürel miras objeleri ve tarihsel bilgi edinecektirler.

2.    11 MAYIS ( JEOLOJİK MİRASLARA YOLCULUK ATÖLYESİ  ) PROF.DR YEŞİM BÜYÜKMERİÇ - ANDEZİT LAV SUTUNLARI - YUMURTA KAYALAR - KİREÇLİK ROTASI )  SAAT: 10.30 - 14.00 - YAŞ: EBEVEYN - ÇOCUK ( İLKOKUL - ORTAOKUL )

Bu atölyemizde öğrenciler ve aileleri jeolojik mirasları yakından görüp, gözlemleme şansı bulacak ve jeolojik mirasların hangi döneme ve nasıl kalıntılar oldukları konusunda bilgi sahibi olacaklardır.

3.            18 MAYIS  ( ATATÜRK KONULU HİKAYE ANLATIMI ATÖLYESİ ) ATATÜRKÇÜ DÜŞÜNCE DERNEĞİ İŞBİRLİĞİ İLE  ADD BAŞKANI TURGAY ERDOĞAN  1.GRUP YAŞ 6-7  SAAT 14.00 – 14.50  / 2.GRUP  YAŞ 8- 9 / SAAT : 15.00 –  15.50

Bu atölyede Ülkemizin kurucusu Gazi Mustafa Kemal Atatürk konulu hikayelerin anlatılacağı ve cumhuriyet bilinci ve Atatürk sevgisinin ön planda olacağı eğlenip , öğrenecekleri keyifli bir atölye olacaktır.

4.    25 MAYIS  SAĞLIKLI FİT ATIŞTIRMALIKLAR ATÖLYESİ - CUMARTESİ - SAAT : 11.00 - 12.15            ( DİYETİSYEN SİMGE ÇAYGEÇ ) YAŞ : 8- 11 

Bu  atölyede çocuklar sağlıklı atıştırmalıklar ile ilgili bir sunum izleyecekler ardından uygulamalı bir çalışma ile sağlıklı fit atıştırmalık yapmayı ve hayatlarında ve çevrelerindekilerle bu atölye çıktılarını paylaşma fırsatı bulacaklardır.

5.     25 MAYIS  ‘’ HÜRRİYETE DOĞRU ‘’  DRAMA ATÖLYESİ – CUMARTESİ  SAAT  :14.30 – 16.00  OĞUZHAN İPEK – SINIF ÖĞRETMENİ

Orhan Veli’nin Hürriyete Doğru adlı şiirinden uyarlanan, drama yöntem ve tekniklerinin kullanıldığı, müzede özgürlük yolculuğu için keyifli bir atölye deneyimine bekleriz.

6.    26 MAYIS EBEVENYLER İÇİN ''ÇOCUKLARDA SAĞLIKLI SINIRLAR '' ATÖLYESİ             PSİKOLOG RUMEYSA ŞEN YAMAN ( PAZAR GÜNÜ ) SAAT : 14.00-16.00

Sınırlar çocuğun neyi yapması gerektiğini veya neyi yapmaması gerektiğini öğrenmesini sağlayan temel bir kavram olarak önümüze çıkar. Sınırlar çocuğun güvende ve yeterli hissetmesine yararken kendinden emin adımlarla hayata atılmasını sağlar. Yeni nesil ebeveynlikte ise çocuklarımıza nasıl sınır ve kural koyacağımız büyük bir soru işareti. Ödülsüz cezasız rüşvetsiz ve tehditsiz çocugun duygularının ve ihtiyaclarının görüldüğü bir ebeveynlikte sağlıklı sınırlar koymak mümkünç Bu atölyede bir çocuğun psikososyal gelişimine ve yaşına uygun sınırlar ve kurallar nasıl oluşturulur günlük hayatta zorlandığımız konularla ele alarak konuşacağız.

WHATSAPP İHBAR HATTI 24-12-2019

gülücük0
hayran0
şaşkın0
üzgün0
kızgın0
  • Ereğli FM Mobil Uygulamalarımız Yenilendi!
    Hemen Deneyin!
İlk Yorumu Siz Yazın!
Yorum Yazın

Canlı Radyo