Kdz EreÄŸli Haber - Eregli FM Gazetesi

HÜSEYİN ÇAKIR SON YOLCULUĞUNA UĞURLANDI

HÜSEYİN ÇAKIR SON YOLCULUĞUNA UĞURLANDI

Görevli olduğu okulda kalp krizi geçirerek hayatını kaybetmişti


Görevli olduÄŸu okulda kalp krizi geçirerek vefat eden Kdz. EreÄŸli Belediyesi CHP Belediye Meclis Ãœyesi Adayı Hüseyin Çakır için belediye önünde tören düzenlendi. Belediye BaÅŸkanı Halil Posbıyık, seçim zaferinin burukluÄŸunu yaÅŸadıklarını belirterek; “Ben, meclis üyelerimiz ve ekip arkadaÅŸlarımızla Hüseyin Çakır’ı aramızda yaÅŸatacağız” dedi. CHP Zonguldak Milletvekili Eylem ErtuÄŸrul da; “partimiz ve EreÄŸli deÄŸerli bir insanı kaybetti” dedi.

Kdz. EreÄŸli Belediye BaÅŸkanı Halil Posbıyık’ın listesinde 6. Sıradan Belediye Meclis Ãœyesi Adayı olan ve görevli olduÄŸu Turgut reis Okulu’nda kalp krizi geçirerek hayatını kaybeden CHP Belediye Meclis Ãœyesi Adayı Hüseyin Çakır (59) için bugün belediye önünde tören düzenlendi.

Törene, Belediye BaÅŸkanı Halil Posbıyık ile birlikte CHP Zonguldak Milletvekili Eylem ErtuÄŸrul, TBMM 21. Dönem Milletvekillerinden Boray Baycık, CHP Ä°lçe BaÅŸkanı Ali KocamanoÄŸlu, parti yöneticileri, belediye meclis üyeleri, daire müdürleri, Çakır’ın ailesi ve sevenleri katıldı.

Saygı duruÅŸu ve Ä°stiklal Marşı’nın ardından bir konuÅŸma yapan Belediye BaÅŸkanı Halil Posbıyık, Hüseyin Çakır’ın bir demokrasi ÅŸehidi olduÄŸunu belirtti. BaÅŸkan Posbıyık; “Seçimleri kazandık ama acımız nedeniyle bunun farkına varamadık. Acı ve üzüntüyle seçim gününe girdik. Hüseyin beyi Tarım Müdürlüğü’nde çalıştığı dönemlerden beri tanırım. Demokrat, Cumhuriyetçi, Atatürkçü, sosyal hukuk devletine inanmış bir kardeÅŸimizdi. Heyecanlı bir insandı. Meclis üyeliÄŸinde çok yararlı iÅŸler yapacağına bütün kalbimizle inanıyorduk. Seçime baÅŸladığımız saatlerde saat 9 civarında hiç beklemediÄŸimiz bir olay oldu. Belki büyük bir heyecan vardı. Ä°deallerini gerçekleÅŸtirme heyecanını yaşıyordu. Maalesef acı haberi duyduk ve seçim modumuz düştü. Söyleyecek lafımız yok. Yüce tanrı böyle emretti. O benim nazarımda demokrasi ÅŸehididir. Görevinin başında ülkenin ve bölgemizin kurtuluÅŸu için Atatürk’ün yolunda aynı inançla, aynı heyecanla yürürken ÅŸehit oldu. O bir demokrasi ÅŸehididir. Onu hiç unutmayacağız. Her ne kadar meclis üyeliÄŸi görevini yapamasa dahi ben, meclis üyelerim ve ekibimizle hep onu hatırlayacağız ve yaÅŸatmaya çalışacağız. Sözün bittiÄŸi yerdeyiz. DeÄŸerli eÅŸine, çocuklarına, abisine, tüm ailesine, Cumhuriyet Halk Partisi’ne ve sevenlerine baÅŸsaÄŸlığı diliyorum” dedi.

CHP Zonguldak Milletvekili Eylem ErtuÄŸrul da yaptığı konuÅŸmada; “Böyle bir seçim zaferinin ardından Hüseyin Çakır abimizi uÄŸurlamak için bir araya geldik. Hüseyin Çakır EreÄŸli’ye yıllarını vermiÅŸ, halkına hizmet etmiÅŸ, EreÄŸli halkının takdirini kazanmış, kendisini tanıyan bilen herkesin dürüstlüğüne, mertliÄŸine ÅŸahit olduÄŸu, özü sözü bir çok düzgün bir abimizdi. Siyasi hayatım boyunca yol arkadaşımdı. Åžu dünyada tanımış olduÄŸuma memnun olduÄŸum insanların ilk sıralarında gelen bir abimizdi, çok üzgünüm. Hüseyin abimizin kaybıyla hem partimiz hem ÅŸehrimiz çok deÄŸerli bir insanı kaybetti. SöylebileceÄŸimiz tek ÅŸey çocuklarına, eÅŸine. Babanızla gurur duyun. Herkesin sevip saydığı alnı açık, başı dik yürüyen bir abimizdi. Partimize çokça hizmetleri oldu. Ömrü vefa etseydi belediye meclis üyeliÄŸinde de EreÄŸli’ye çok ciddi hizmetleri olacak bir abimizdi. Kader bizi bu noktaya getirdi. Allah rahmet eylesin. Mekanı cennet olsun. DeÄŸerli ailesine, CHP ailesine ve EreÄŸlimize  baÅŸsaÄŸlığı diliyorum” diye konuÅŸtu.

Törenin ardından Hüseyin Çakır’ın naşı Cumhuriyet Halk Partisi Ä°lçe BaÅŸkanlığı’na oradan da cenaze namazı için Bozhane camiine götürüldü.

WHATSAPP Ä°HBAR HATTI 24-12-2019

gülücük5
üzgün3
hayran0
şaşkın0
kızgın0
  • EreÄŸli FM Mobil Uygulamalarımız Yenilendi!
    Hemen Deneyin!
İlk Yorumu Siz Yazın!
Yorum Yazın

Canlı Radyo