Kdz EreÄŸli Haber - Eregli FM Gazetesi

KÖPEK HASTANEDE AMELİYAT EDİLDİ!..

KÖPEK HASTANEDE AMELİYAT EDİLDİ!..

EreÄŸli’de köpeÄŸe hastanede tıbbi müdahalede bulunduÄŸu iddia edilen bir doktor hakkında soruÅŸturma baÅŸlatıldı.

 EreÄŸli Devlet Hastanesi’nde görev yapan ortopedi doktoru R.E’nin bir arkadaşının ayağında tümör tespit edilen köpeÄŸine acil servis cerrahi odasında ameliyat ettiÄŸi anları sosyal paylaşım sitesinde paylaÅŸması üzerine hastane yönetimi soruÅŸturma baÅŸlattı.

Doktor R.E’nin yaptığı paylaşımı bir süre sonra kaldırdığı öğrenildi.

Zonguldak Kamu Hastaneleri BirliÄŸi Genel Sekreteri Mustafa Özkan Gün, AA muhabirine yaptığı açıklamada, EreÄŸli Devlet Hastanesi doktorlarından R.E’nin bir köpeÄŸe acil serviste 10 gün önce tıbbi müdahalede bulunduÄŸu anın sosyal paylaşım sitesinde yer aldığını belirtti.

Doktor hakkında bir sonraki iş gününde soruşturma başlatıldığını anlatan Gün, "Soruşturma devam ediyor, soruşturmanın ardından durum netlik kazanacak" dedi.

EreÄŸli Gönülden Hayvanseverler DerneÄŸi üyesi Belgin Alcan da doktorun iyi niyetle köpeÄŸe müdahalede bulunduÄŸunu öğrendiklerini belirterek, "Ayağında tümör teÅŸhisi konulan köpeÄŸe EreÄŸli Devlet Hastanesi ortopedi doktoru iyi niyetli davranarak tıbbi müdahalede bulunmuÅŸ. Sonuçta iyi bir niyet var. Tıbbi müdahalenin sonucu sıkıntılı olunca da köpeÄŸin yaÅŸamına son vermiÅŸler. Ä°yi niyetli bir davranışın kötü sonuçlandığını söyleyebiliriz. EreÄŸli’de tam donanımlı bir veteriner kliniÄŸi bulunmuyor. Böyle sonuçlanmamasını isterdik. Takdire ÅŸayan bir davranış ama keÅŸke bir kliniÄŸe sevk etseydi" diye konuÅŸtu.

WHATSAPP Ä°HBAR HATTI 24-12-2019

gülücük0
hayran0
şaşkın0
üzgün0
kızgın0
  • EreÄŸli FM Mobil Uygulamalarımız Yenilendi!
    Hemen Deneyin!
Tekin öztürk

18 Kasım 2015 - 07:31

Veterinerlikte yapılması gerekiyormuş, ama maalesef hastanede yapmış doktor. Bu nedenle tepki çekiyor. Yoksaki, elbette hayvanlarında canı var, bakıma ihtiyacı var! 6 saat

Nuray Yavuz

18 Kasım 2015 - 07:30

Ne var bunda o hayvanda bir can sahibi ve yardım edilmeye çalışılmış acı çekmesi dahamı iyi olurdu

Yorum Yazın

Canlı Radyo