Kdz EreÄŸli Haber - Eregli FM Gazetesi

Zonguldak’tan Bayırbucak Türkmenlerine Yardım

Zonguldak’tan Bayırbucak Türkmenlerine Yardım

AK Parti Zonguldak il ve ilçe teÅŸkilatları, Bayırbucak Türkmenlerine ulaÅŸtırılmak üzere 1 tır dolusu gıda ve giyecek malzemesi gönderdi. 


Bayırbucak Türkmenlerinin maÄŸduriyetlerini giderebilme adına düzenlenen yardım kampanyası çerçevesinde AK Parti Zonguldak il ve ilçe teÅŸkilatları, topladıkları bir tır dolusu gıda ve giyecek yardımlarını Bayırbucak Türkmenlerine ulaÅŸtırılmak üzerine Zonguldak’tan dualarla uÄŸurladı. 
AK Parti Zonguldak Ä°l BaÅŸkanı Zeki Tosun, parti binası önünde düzenlenen törende, “Türkmen dağında Bayırbucak Türkmen kardeÅŸlerimizin orada çektikleri zulüm, verdikleri mücadele hepimizin gözlerini yaÅŸartıyor. Ä°nÅŸallah orada yaÅŸanan bu dram biter, gözyaÅŸları da diner” dedi. 
Başkan Tosun, sözlerine şöyle devam etti:

"KomÅŸusu aç iken tok yatan bizden deÄŸildir diyen bir dinin mensubu olarak nerede yardım elinin uzatılması gereken varsa asırlar boyu yardım elini uzatan bir ecdadın torunlarıyız. 
Burada yapılan yardımlar çerçevesinde Ak Parti Sosyal Ä°ÅŸler BaÅŸkanlığı öncülüğünde Türkiye genelinde bir yardım kampanyası baÅŸlamıştır. Biz de Ak Parti Ä°l TeÅŸkilatları olarak Sosyal Ä°ÅŸler BaÅŸkanlığımız önderliÄŸinde 8 ilçemizle beraber yardım kampanyası için gıda ve giyecek malzemesi toplayarak Bayırbucak Türkmenleri kardeÅŸlerimize gönderiyoruz. 
Yaptığımız yardım inÅŸallah kazasız, belasız ÅŸekilde Hatay ilimizdeki Kızılay depomuza ulaÅŸarak oradaki kardeÅŸlerimizin dertlerine, yaralarına derman olur.” 

WHATSAPP Ä°HBAR HATTI 24-12-2019

gülücük0
hayran0
şaşkın0
üzgün0
kızgın0
  • EreÄŸli FM Mobil Uygulamalarımız Yenilendi!
    Hemen Deneyin!
İlk Yorumu Siz Yazın!
Yorum Yazın

Canlı Radyo