14 o C Kdz. Ereğli

ZONGULDAK’TA İŞLER ÇOK “İYİ”…

Türk tarihçi ve siyasetçisi Meral Akşener ile siyasetçi, yazar ve Türk siyasal bilimler profesörü Ümit Özdağ’ın başı çektiği ‘İyi’ hareketinin Zonguldak ayağı, çalışmalara başladı.

Siyaset 6 yıl 4 ay 21 gün 6 saat 29 dakika önce 1034

Haberi Paylaşın

İyi Parti Genel Başkan Merak Akşener’i, Zonguldak İl ve ilçe teşkilatlarının ziyaret ettiği bildirildi.
Alınan bilgiye göre, Zonguldak İl Başkanı Ragıp Bayraktar’ın öncülüğündeki partinin Zonguldak kurmayları, genel merkeze giderek Akşener ile Genel Başkan Yardımcıları Koray Aydın, Aydın Tümen ve Musavat Dervişoğlu’nu ziyaret ettiler. İl Başkanı Bayraktar ziyarete ilişkin açıklamasında, Zonguldak genelinde örgütlenme çalışmalarına yoğunluk verdiklerini belirtti.
Çalışmaların Ereğli, Alaplı, Çaycuma ve Gökçebey ilçelerde tamamlandığı ifade eden Bayraktar, şunları kaydetti:
“Önümüzdeki günlerde Merkez ilçemiz başta olmak üzere; Devrek, Kozlu ve Kilimli’de de teşkilatlarımızı oluşturmayı hedefledik. İl ve ilçe teşkilatlarımızla birlikte Genel Başkanımız Sayın Meral Akşener’i ve Genel Başkan Yarımcılarımız Sayın Koray Aydın, Sayın Aydın Tümen ve Sayın Musavat Dervişoğlu’nu ziyaret ettik. Ziyaret programımıza il yönetim kurulu üyelerimiz, ilçe başkanlarımız ve ilçelerimizden yönetim kurulu üyelerimiz de katıldı. Genel Başkanımız Sayın Meral Akşener Zonguldak heyeti olarak bizleri çok sıcak bir şekilde karşıladı. Aynı şekilde sayın genel başkan yarımcılarımızda heyetimize yakın ilgi gösterdiler.
Parti genel merkezimizde inanılmaz bir yoğunluk olmasına karşın Sayın Genel Başkanımızın Zonguldak ve Zonguldaklılara özel bir değer verdiğine şahit olduk. Biz de gördüğümüz bu sıcak ilgi karşısında Genel Başkanımız Sayın Meral Akşener’i Zonguldak’a davet ettik. Kendilerini emeğin başkenti, Cumhuriyet’in ilk vilayeti Zonguldak’ta en iyi şekilde karşılayacağımızı belittik.”

Ziyarette İl Yönetim Kurulu Üyeleri Batu Müftüoğlu, Sertan Kuzu, Kdz. Ereğli ilçe Başkanı Asım Tazegül, Çaycuma ilçe başkanı Ahmet Köktürk, Alaplı ilçe başkanı Emrullah Erdoğan ve Gökçebey ilçe başkanı Satılmış Aydemir hazır bulundu.

Görev alınmaz verilir!
Öte yandan, İyi Parti İl Yönetim Kurulu Üyesi Sertan Kuzu, siyasette sıkça kullanılan ’Görev alınmaz verilir’ sözünü adeta doğruladı. Kuzu, sosyal medya hesabında Akşener ile çekilen fotoğraf ile yaptığı paylaşımda, şöyle dedi:

“İyi Parti Zonguldak il yönetiminde görevlendirilmiş bulunmaktayım. Allah İyi yoldan ayırmadan görev yapmayı nasip etsin.”

Gündem

KAZA ; 2 YARALI

EN ÇOK OKUNAN

6 gün 11 saat 23 dakika önce EREĞLİ'YE ACI HABER
3 gün 2 saat 35 dakika önce İŞ ARAYANLARIN DİKKATİNE !
3 gün 9 saat 36 dakika önce DENETİMLER SIKLAŞIYOR
7 gün 6 saat 40 dakika önce HAKİM KARŞISINA ÇIKTI !
7 gün 6 saat 14 dakika önce DOĞUM GÜNÜNDE SON GÖREV
6 gün 29 dakika önce AĞIR YARALI !
4 gün 10 saat 57 dakika önce HASAN HOCA HAYATINI KAYBETTİ
3 gün 5 saat 4 dakika önce UYARI ÜSTÜNE UYARI YAPILIYOR !
1 gün 6 saat 3 dakika önce ULAŞIMDA YENİ DÖNEM BAŞLIYOR
3 gün 8 saat 30 dakika önce KAZA ; 2 YARALI