Kdz EreÄŸli Haber - Eregli FM Gazetesi

ZONGULDAK YASTA !.

ZONGULDAK YASTA !.

Kavgaya müdahale eden Polis memuru şehit oldu.


Zonguldak’taki görevini baÅŸarı ile yaptıktan sonra Bursa’ya tayini çıkan polis memuru Erman Özcan, iki grup arasında çıkan kavgaya müdahale ettiÄŸi sırada vurularak ÅŸehit düştü. Özcan’nın ölüm haberi Zonguldak’ta mesai arkadaÅŸları tarafından büyük üzüntüyle karşılandı. Özcan Åžehit düşmeseydi bugün Bayram için Zonguldak’a gönderdiÄŸi ailesini almak için Zonguldak’a gelecekti.

Bursa’da bir polis memurunun ÅŸehit olmasına 2 kiÅŸinin de ölümüne sebep olan mahalle kavgasının sokak kısıtlamasına raÄŸmen açıkta alkol alma ve çıplak dolaÅŸma meselesi yüzünden çıktığı ortaya çıktı. Tartışma mahalle kavgasına dönüştü, Roman vatandaÅŸ çatıdan pompalı ile rast gele ateÅŸ ederek kavgayı ayırmaya giden bir polisi ÅŸehit etti, aÄŸabey kardeÅŸin ölümü ile 1 kiÅŸinin yaralanmasına sebep oldu. Olayların ardından öfkeli vatandaÅŸlar zanlının evini taÅŸlayıp zarar verdi. O anlar kameraya yansıdı. Åžehit polisin bayram tatili sebebiyle Zonguldak’a gönderdiÄŸi ailesini yarın almaya gitmeyi planladığı öğrenildi.

Alınan bilgiye göre, merkez Yıldırım ilçesi Hacıvat Mahallesi’nde Roman vatandaÅŸlar kısıtlamaya raÄŸmen açıkta alkol alıp çıplak vaziyette dolaÅŸmaya baÅŸladı. Bundan rahatsız olan mahalle sakinleri kendisini ikaz etti. Tartışma akÅŸam saatlerinde kavgaya dönüştü.

MuÅŸ doÄŸumlu öfkeli vatandaÅŸlar ile 40 yaşındaki T.A arasındaki kavga büyüdü. Bunun üzerine alkollü olduÄŸu öğrenilen T.A. pompalı tüfekle çatıya çıkarak rast gele ateÅŸ etmeye baÅŸladı. Kavga anonsu üzerine olay yerine giden UyuÅŸturucuyla Mücadele Åžube Müdürlüğü’nde görevli polis Erman Özcan boynuna aldığı saçma ile, Mahmut Ortaç (26) ve Rüstem Ortaç (24) göğsünden vurularak yaralandı. Polis memuru ve diÄŸer iki yaralı kaldırıldığı Yüksek Ä°htisas EÄŸitim AraÅŸtırma Hastanesi’nde kurtarılamadı. Yaralı Erdal Bozkurt ise Çekirge Devlet Hastanesi’nde tedavi altına alındı.

Öfkeli vatandaÅŸlar ise zanlı T.A’nın (40) evini taÅŸladılar. Gözaltına alınan Roman vatandaÅŸ ise sorgulanmak üzere AsayiÅŸ Åžube Müdürlüğü’ne götürüldü.

Gece boyunca çevik kuvvet ve yunus ekipleri bölgede tedbir alırken, kriminal ekipleri de delil topladı.

Åžehit polis memuru 37 yaşındaki Erman Özcan’ın ilk anonsu aldığında bölgeye yakın olduÄŸu ve kavgayı ayırmak için olay yerine geldiÄŸi öğrenildi. Bir çocuk babası Özcan’ın bayram tatilinde eÅŸi ve çocuÄŸunu Zonguldak’taki ailesinin yanına gönderdiÄŸi ve yarın almayı planladığı öğrenildi.

 

WHATSAPP Ä°HBAR HATTI 24-12-2019

üzgün12
gülücük3
kızgın3
hayran0
şaşkın0
  • EreÄŸli FM Mobil Uygulamalarımız Yenilendi!
    Hemen Deneyin!
İlk Yorumu Siz Yazın!
Yorum Yazın

Canlı Radyo