Kdz EreÄŸli Haber - Eregli FM Gazetesi

ZONGULDAK VE EREĞLİ'DE 10 KASIM

ZONGULDAK  VE EREÄžLÄ°'DE 10 KASIM

Ulu Önder Mustafa Kemal Atatürk, ebediyete intikalinin 81. yıl dönümünde Zonguldak ve Ereğli`de düzenlenen törenle anıldı.


Zonguldak'da düzenlenen törene Zonguldak  Valisi ErdoÄŸan BektaÅŸ, AK Parti Zonguldak Milletvekili Hamdi Uçar, Zonguldak Garnizon Komutanı Ayhan Kafalı, Zonguldak Belediye BaÅŸkanı Dr. Ömer Selim Alan, protokol üyeleri, siyasi parti temsilcileri ve sivil toplum kuruluÅŸları temsilcileri katıldı. Vali ErdoÄŸan BektaÅŸ, Garnizon Komutanı Yüzbaşı Ayhan Kafalı ve Belediye BaÅŸkanı Ömer Selim Alan tarafından Atatürk Anıtı'na çelenk sunulmasının ardından saygı duruÅŸunda bulunularak, Ä°stiklal Marşı okundu.

Saat 09.05’te tüm yurtta olduÄŸu gibi Zonguldak'ta da hayat durdu. Sirenler eÅŸliÄŸinde gerçekleÅŸtirilen saygı duruÅŸu sırasında gencinden yaÅŸlısına tüm vatandaÅŸlar ellerindeki iÅŸleri bırakarak saygı duruÅŸunda bulundu. Birçok esnaf kapısının önünde saygı duruÅŸunda bulunurken, otomobillerden inen sürücüler de saygı duruÅŸunda bulundu. Tören ardından sona erdi.

Çelenk sunma töreninin ardından Şehit Prof. Dr. İlhan Varank Kız Anadolu İHL Salonu'nda program düzenlenecek. Özel Eğitim Uygulama Okulu 3. Kademe Müdürlüğü tarafından 'Bizim Dilimizle Atatürk' sunusu gerçekleştirilecek. 10 Kasım Atatürk'ü Anma günü dolayısıyla düzenlenen şiir, kompozisyon ve resim yarışmalarında dereceye giren öğrencilere ödüllere verilecek. Yine 10 Kasım günü Devlet Güzel Sanatlar Galerisinde İl Kültür ve Turizm Müdürlüğünün hazırladığı Atatürk Resimleri Sergisi açılacak.

EREÄžLÄ°'DE 10 KASIM

Gazi Mustafa Kemal Atatürk'ün, ebediyete intikalinin 81. yıl dönümü dolayısıyla Kdz.EreÄŸli'de de programı düzenlendi. Atatürk Anıtı'na ilçe protokolü tarafından çelenk sunulması  ile baÅŸlayan anma programı saygı duruÅŸu ve Ä°stiklal Marşı'nın okunması ile sona erdi.

WHATSAPP Ä°HBAR HATTI 24-12-2019

üzgün10
gülücük4
hayran4
şaşkın0
kızgın0
  • EreÄŸli FM Mobil Uygulamalarımız Yenilendi!
    Hemen Deneyin!
İlk Yorumu Siz Yazın!
Yorum Yazın

Canlı Radyo