Kdz EreÄŸli Haber - Eregli FM Gazetesi

ZONGULDAK'TA YAŞANDI !.

ZONGULDAK'TA YAÅžANDI !.

10 yıl kesinleşmiş hapis cezası vardı, Yasak varken sokağa çıktı, yakalandı.


Zonguldak'ta gece 01.00 sıralarında sokağa çıkma kısıtlaması olmasına rağmen sokakta alkol aldığı tespit edilen 2 kişiden birinin "taksirle ölüme ve yaralanmaya neden olma" suçundan 10 yıl kesinleşmiş hapis cezası ile arandığı ortaya çıktı.

 

İçişleri Bakanlığı tarafından 30 büyükşehir ve Zonguldak'ta 48 saat süreyle sokağa çıkma kısıtlamasının ardından polis ekipleri sürekli devriye geziyor.

Zonguldak’ta saat 01.00 sıralarında Kırat mevkiinde tekel bayinin açık olduÄŸu ihbarını alan ekipler bölgede denetimlerini sürdürdü. Tekel bayinin kapalı olduÄŸunun fark edilmesi üzerine çevrede yapılan araÅŸtırmada yakın bir ikametin önünde 2 kiÅŸinin alkol aldığı tespit edildi.

Ekipler, sokağa çıkma kısıtlamasına rağmen sokakta bulunan İ.K. (66) ve İ.K.'den (62) kimlik göstermelerini istedi. Ancak kimlik göstermekte direnen iki şüpheli, polis merkezine götürülmek istendi. Bu sırada polise direnen iki şüpheli hızlıca ormanlık alana kaçmaya başladı. Kovalamaca da İ.K. ve İ.K. ekiplerce zor kullanılarak yakalandı.

Şüphelilerden 62 yaşındaki İ.K.'nin "Taksirle Ölüme ve Yaralanmaya Neden Olma" suçundan 10 yıl kesinleşmiş hapis cezası ile arandığı tespit edildi. Her iki şüpheli de "Kamu görevlisine görev yaptırmamak için direnme" suçundan gözaltına alındı.

 Ä°ki şüpheliye ayrıca sokaÄŸa çıkma kısıtlamasını ihlal ettikleri için Umumi Hıfzıssıhha Kanununun 282. Maddesi gereÄŸi 3 bin 150 TL idari para cezası uygulandı. Öte yandan gözaltındaki iki şüphelinin emniyetteki iÅŸlemlerinin ardından adliyeye sevk edileceÄŸi öğrenildi.

WHATSAPP Ä°HBAR HATTI 24-12-2019

şaşkın7
gülücük3
hayran3
üzgün2
kızgın1
  • EreÄŸli FM Mobil Uygulamalarımız Yenilendi!
    Hemen Deneyin!
İlk Yorumu Siz Yazın!
Yorum Yazın

Canlı Radyo