Kdz EreÄŸli Haber - Eregli FM Gazetesi

ZONGULDAK’TA DOMUZ GRİBİ ŞÜPHESİ

ZONGULDAK’TA DOMUZ GRÄ°BÄ° ŞÜPHESÄ°

Zonguldak’ta domuz gribi şüphesiyle tedavi altına alınan bir kiÅŸi Bolu’ya sevk edildi. 

Alınan bilgiye göre, Uzunmehmet Göğüs ve Meslek Hastalıkları Hastanesi’ne KOAH ve zatürre ÅŸikayetiyle baÅŸvuran 75 yaşındaki K.K, yapılan müdahalenin ardından Zonguldak Atatürk Devlet Hastanesi’ne sevk edildi.

Burada tetkikleri yapılan ve H1N1 virüsü şüphesiyle gözetim altında tutulan K.K, kalp sorunları bulunduÄŸu göz önüne alınarak hastanede yoÄŸun bakım ünitesi olmaması nedeniyle Bolu’ya sevk edildi.

Hastanenin acil servisine gelen hastalar ile yakınlarına tedbir amacıyla maske dağıtıldı.   

Zonguldak Kamu Hastaneleri BirliÄŸi Genel Sekreteri Mustafa Özkan Gün, AA muhabirine yaptığı açıklamada, hastadan alınan numunelerin Ankara’ya gönderildiÄŸini belirterek "Hasta zatürre ve KOAH ÅŸikayetiyle hastaneye müracaat ediyor. Burada yapılan tetkiklerinden dolayı Zonguldak Atatürk Devlet Hastanesi’ne sevk edildi. Tedavisi süren hastamızın kalp sorunları da mevcut. Bu nedenle yaÅŸanabilecek herhangi bir sorun nedeniyle hastanemizde yoÄŸun bakımlar dolu olduÄŸu için Bolu’ya sevk edilmesine karar verildi. Vatandaşımıza acil ÅŸifalar diliyorum" diye konuÅŸtu.

WHATSAPP Ä°HBAR HATTI 24-12-2019

gülücük0
hayran0
şaşkın0
üzgün0
kızgın0
  • EreÄŸli FM Mobil Uygulamalarımız Yenilendi!
    Hemen Deneyin!
Nigar Turkoglu

08 Ocak 2016 - 09:16

Yine hangi firma hangi ilacı satmanın peşinde acaba benim babamada bu tanı koyuldu ama babam akciğer kanserimiş 2 kutu bunun ilacını yedirdiler ve babamı 15 gün içinde kaybettik

Yorum Yazın

Canlı Radyo