Kdz EreÄŸli Haber - Eregli FM Gazetesi

“ZONGULDAK’TA BİRİNCİ PARTİ OLARAK ÇIKACAĞIZ”

“ZONGULDAK’TA BÄ°RÄ°NCÄ° PARTÄ° OLARAK ÇIKACAÄžIZ”

AK Parti Zonguldak Milletvekili adayı Faruk ÇaturoÄŸlu, "Zonguldak’ta birinci parti olarak çıkacağız. Bu doÄŸrultuda çalışmalarımızı ev ev kapı kapı sürdürüyoruz" dedi.

Ormanlı beldesinde esnaf ve vatandaÅŸlarla görüşen Ã‡aturoÄŸlu, daha sonra Ormanlı Belediye BaÅŸkanı Bayram BaÅŸol’u ziyaret etti.

ÇaturoÄŸlu, burada yaptığı konuÅŸmada, bölge ayrımı yapmadan hizmet etmek için ellerinden gelen çabayı ortaya koyacaklarını vurgulayarak, "Åžu an milletvekili adayıyım. Nasip olur milletvekili seçilirsem, Zonguldak merkez ve ilçeleri arasında hiçbir ayrım yapmadan hizmetin en iyisini getirmenin azim ve gayreti içerisinde olacağıma söz veriyorum. Zonguldak’ta birinci parti olarak çıkacağız. Bu doÄŸrultuda çalışmalarımızı ev ev kapı kapı sürdürüyoruz" dedi.

BaÅŸol da ziyaretten duyduÄŸu memnuniyeti dile getirerek, belediye tarafından yürütülen çalışmalar hakkında bilgi verdi.

Ziyaretlere, EreÄŸli Belediye BaÅŸkanı Hüseyin Uysal, AK Parti EreÄŸli Ä°lçe BaÅŸkanı Fatih Çakır ve partililer de katıldı.

WHATSAPP Ä°HBAR HATTI 24-12-2019

gülücük0
hayran0
şaşkın0
üzgün0
kızgın0
  • EreÄŸli FM Mobil Uygulamalarımız Yenilendi!
    Hemen Deneyin!
İlk Yorumu Siz Yazın!
Yorum Yazın

Canlı Radyo